КЛИСПИД 50 парчиња Гранка На Овошни Дрвја Распрскувач На Екстремитети Модератори На Филијали На Гранки Извлекувачи На Гранки Бонсаи Распрскувачи На Стебла На Гран?

КЛИСПИД 50 парчиња Гранка На Овошни Дрвја Распрскувач На Екстремитети Модератори На Филијали На Гранки Извлекувачи На Гранки Бонсаи Распрскувачи

Това е достапна
DEN 2.33
Количина на стоки:

●●Распрскувачот на гранки од овошни дрвја им помага на младите дрвја да растат од централните стебла за да формираат широк агол на гранката, правејќи го дрвото поотворено, не е лесно да се скрши Ова е прекрасен сегашен избор за градинари, што носи многу поголема погодност за нивната работа. ●●Распрскувачот на гранките на растенијата е изработен од ЈП материјал, кој е професионален, издржлив и има работен век. Структурата е едноставна и лесна за употреба, а новите гранки се фиксираат според жлебот во форма на лак на клипот на гранката, што помага да се промени насоката на раст на гранките и да се овозможи растенијата да растат подобро. Не сакате да ги изневерите младите гранки, оставете ги да се развиваат странично, по избор, тоа ќе ви даде неочекувани резултати. €●Широк спектар на апликации, соодветни за многу различни видови овошни дрвја, со употреба на универзалност. Qur им овозможува на растенијата да се преориентираат, можат да помогнат да се растера водата, да се избегнат заплеткувања на растенијата и гниење.Распрскувачот на гранките на растенијата е изработен од ЈП материјал, кој е професионален, издржлив и има работен век. Структурата е едноставна и лесна за употреба, а новите гранки се фиксираат според жлебот во форма на лак на клипот на гранката, што помага да се промени насоката на раст на гранките и да се овозможи растенијата да растат подобро.

Основните својства

Додатоци на производот