Суспензии на алатки за алатки, алатки за алатки за алатки за појас на алатки, вклучува јамки за алатки за држач за пенкало за торбичка за торбичка (без алатки)

Суспензии на алатки за алатки, алатки за алатки за алатки за појас на алатки, вклучува јамки за алатки за држач за пенкало за торбичка за

Това е достапна
DEN 0.33
Количина на стоки:

Суспензии на алатки за алатки -1680 D полиестер тешка трајна ткаенина го прават ладилникот да преживее во секоја работа на менувачот, дефанзивецот со тежок дожд, траен отвратител на вода Земајќи ја тежината и удобно во -со класичниот дизајн на y стил, ја зема тежината од половината/колковите и ја шири рамномерно преку рамената, целосно олеснување од болни места. Вклучува суспензии на ремените за алатки за столар Вклучува- еден подвижен држач за телефонски телефони се вклопува во Plus и XL телефони, 3 широки дупки можат да одговараат на пенкало за столар и нож , една торбичка за алатки за појас на алатки, 3 додатоци за јамки за суспензии за да одговараат на суспензиите за ременот на алатките. Повеќенаменски-за електричари, кровни, столар или кој било вид на корисен човек *одговара на сите видови на ремени *. 100% бесплатно купување на ризик - ние сме уверени во нашите суспензии на ремените со алатки. Ако не сте задоволни со нашиот производ во кое било време, слободно контактирајте не и ние ќе ви помогнеме да ги решите сите проблеми. Суспензии на алатки за алатки -1680 D полиестер тешка трајна ткаенина го прават ладилникот да преживее во секоја работа на менувачот, дефанзивецот со тежок дожд, траен отвратител на вода. Земајќи ја тежината и удобно во -со класичниот дизајн на y стил, ја зема тежината од половината/колковите и ја шири рамномерно преку рамената, целосно олеснување од болни места. Вклучува суспензии на ремените за алатки за столар Вклучува- еден подвижен држач за телефонски телефони се вклопува во Plus и XL телефони, 3 широки дупки можат да одговараат на пенкало за столар и нож , една торбичка за алатки за појас на алатки, 3 додатоци за јамки за суспензии за да одговараат на суспензиите за ременот на алатките.

Основните својства

Додатоци на производот