Организатор за облека со гардероба со џеонсвод, панталони, закачалки за панталони фармерки, шалци за закачалки за складирање перхас пара пантолони дрво магична за?

Организатор за облека со гардероба со џеонсвод, панталони, закачалки за панталони фармерки, шалци за закачалки за складирање

Това е достапна
DEN 3.00
Количина на стоки:

Карактеристики : закачалка за панталони Заштедете повеќе простор за вашиот Wardrabe Висококвалитетно лотос дрво. Надградете ја куката Falt, ротирачки од 180 степени, лесно за виси и земете ги пантолоните. 4 слој анти-лизгачки панталони лента, високо лежиште. Едноставен стил на гроздобер дизајн. Карактеристики : закачалка за панталони Заштедете повеќе простор за вашиот Wardrabe.ИВО квалитетен лотос дрво. Големина : 38*38*1,2 см (без клипови) 38*46*1,2 см (со клипови) Боја : природна боја на дрво, гроздобер во боја, вклучувајќи : 1x hangernotice : вистинската боја може да биде малку различна од сликата заради различен монитор и светлина Effecteblease Дозволете отстапување од 1-3 см поради рачно мерење на облик на материјал на материјал долго време и издржлива употреба. Многу лесно да се повлече ако е потребно за да се премести линијата назад во неговиот случај за лесно складирање. Се користи за висење на влажни костуми за капење, облека за бебиња, деликатна што не може да се исуши машината. Одличен додаток на кој било дом, хотел, затворено и отворено, просторија за перење.

Основните својства

Size:
38*38*1.2 cm (no clips):
38*46*1.2 cm (with clips):
Color:
Natural wood color, vintage color
Package including::
1x Hanger:
Notice:
Actual color may be slightly different from the image due to different monitor and light effect:
Please allow 1-3cm deviation due to manual measurement:
Description:
Made of material for long time and durable use. Very easy to retract if needed to move the line back to its case for easy storage. Used for hanging wet bathing suits, baby clothes, delicate that can't be machine dried. Great addition to any home, hotel, indoors & outdoors, laundry room. :

Додатоци на производот