КОМПЛЕТ ПРИБОР ЗА СОЛУСТЕР 4 парчиња Пренослива Кутија За Складирање Садови За Патување Прибор За Патување Прибор За Јадење Рамен Прибор За Јадење Држач За Чување ?

КОМПЛЕТ ПРИБОР ЗА СОЛУСТЕР 4 парчиња Пренослива Кутија За Складирање Садови За Патување Прибор За Патување Прибор За Јадење Рамен

Това е достапна
DEN 3.00
Количина на стоки:

Едноставен дизајн на изглед, мала големина и лесен, пренослив и корисен, одличен и безбеден Лесен за употреба и чист, соодветна големина, многу лесен за носење. Погоден за патување или домашна употреба. Погоден и прекрасен за чување и чување вилушка, лажица и стапчиња за јадење, прибор за јадење или друг мал прибор. Со дизајн на капакот,, водоотпорен, отпорен на влага, удобен и практичен за садови за складирање. Изработен од врвен пп материјал, поцврст и издржлив, одличен и практичен за долготрајна употреба. Опис сакате пренослива и издржлива кутија за складирање на рамни садови? Оваа ставка може да биде добар избор за вас, изработена од врвен пп материјал, водоотпорен, отпорен на влага и издржлив, одличен и корисен, сигурен и практичен, може да ги одржува вашите стапчиња за јадење и лажица чисти. Карактеристики-Боја : Беж, сина, розова, зелена.- Материјал : ПП.- Големина : 25, 00Х6, 00Х3, 00см/ 9, 82Х2, 36Х1, 18инч. Пакет, Вклучувајќи 4 x Кутии За Складирање Садови За Патување.

Основните својства

Додатоци на производот