Angelbird-AV PRO microSD V30 Мемориска Картичка-512 GB-UHS-I A2 - - 4K+ Фото И Видео - Беспилотни Летала - Акциони Камери - Паметни Телефони - Игри.

Angelbird-AV PRO microSD V30 Мемориска Картичка-512 GB-UHS-I A2 - - 4K+ Фото И Видео - Беспилотни Летала - Акциони Камери - Паметни Телефони -

Това е достапна
DEN 1119.84
Количина на стоки:

КВАЛИФИКУВАНИ за-популарни беспилотни летала и акциони камери Од Go Pro, Insta360 ДО DJI, Android паметни телефони и таблети и nintendo Switch gaming конзоли СТАБИЛНА ТЕХНОЛОГИЈА НА ПОТОК-стабилна, конзистентна изведба на запишување од 80 MB/s за непречено снимање без капки низ целиот капацитет на картичката. Максимална брзина на читање од 100 MB/s, максимална брзина на пишување од 90 MB/s. Поддржува Целосно HD, 4 K И 6 K видео снимање и фотографија. КАРТИЧКА СО оценка а2-обезбедува побрзо вчитување апликации и проширени перформанси на паметни телефони и таблети. Нуди дополнително складирање за паметни телефони, таблети и конзоли за игри. ЗАШТИТА ОД ЦВРСТИ ПЕРФОРМАНСИ-изградена за и тестирана во тешки услови. Податоците за картичката се заштитени од шок, рентген, магнетни, ЕСП, влага и екстремни температури. 3-ГОДИШНА ОГРАНИЧЕНА ГАРАНЦИЈА + БЕСПЛАТНА УСЛУГА ЗА ВРАЌАЊЕ НА ПОДАТОЦИТЕ ВО КУЌАТА - професионална услуга за обновување податоци на тешко и софтверско ниво обезбедена Од Ангелбирд во Австрија .

Основните својства

Додатоци на производот