Angoily 4pcs Алатка Со Стриптизети Рачка Прилагодување Само-прилагодување Стегач За Рака Машина Кабел Индустрија Соголување Секачи Механичар Електричар Автоматски Ст?

Angoily 4pcs Алатка Со Стриптизети Рачка Прилагодување Само-прилагодување Стегач За Рака Машина Кабел Индустрија Соголување Секачи

Това е достапна
DEN 648.16
Количина на стоки:

метал ЖИЦА СТРИПТИЗЕТА ЖИЦА СТЕГАЧ АЛАТКА КОАКСИЈАЛЕН КАБЕЛ КЛЕШТИ ФИТИНГ ЖИЦА СТРИПТИЗЕТА КАБЕЛ МАШИНА ЗА СЕЧЕЊЕ ЖИЦА СЕЧЕЊЕ КЛЕШТИ ЖИЦА СОГОЛУВАЊЕ КЛЕШТИ ЖИЦА СОГОЛУВАЊЕ АЛАТКА ЖИЦА И КАБЕЛ СТРИПТИЗЕР ЖИЦА МАШИНА ЗА СЕЧЕЊЕ ЖИЦА АЛАТКА ЗА СТРИПТИЗЕР АВТОМАТСКИ ЖИЦА СТРИПТИЗЕТА тпр дел од рачката е дизајниран со извонредна шема што не се лизга, која има и чувство и текстура. РАЧНА ЖИЦА смолкнување Лесен За употреба, нема потреба од дупките според големината на жицата, големината на жицата може да се прилагоди според потребното. СТРИПТИЗЕТИТЕ Удобна И брза, висококвалитетна и практична, дополнителна порта за сечење жица ( може да ја пресече жицата), функција за стегање на терминалот за изолација. ЖИЦА СОГОЛУВАЊЕ МАШИНА кабел машина стегач Лесен За употреба, нема потреба од дупки според големината на жицата, големината на жицата може да се прилагоди според потребното. СТЕГАЧОТ на КАБЕЛОТ користи неизолирана функција за стегање на терминалот и функција за стегање на терминалот за автоматско палење. ЖИЦА СТРИПТИЗЕТА ЖИЦА СТЕГАЧ АЛАТКА КОАКСИЈАЛЕН КАБЕЛ КЛЕШТИ ФИТИНГ ЖИЦА СТРИПТИЗЕТА КАБЕЛ МАШИНА ЗА СЕЧЕЊЕ ЖИЦА СЕЧЕЊЕ КЛЕШТИ ЖИЦА СОГОЛУВАЊЕ КЛЕШТИ ЖИЦА СОГОЛУВАЊЕ АЛАТКА ЖИЦА И КАБЕЛ СТРИПТИЗЕР ЖИЦА МАШИНА ЗА СЕЧЕЊЕ ЖИЦА АЛАТКА ЗА СТРИПТИЗЕР АВТОМАТСКИ ЖИЦА СТРИПТИЗЕТА тпр дел од рачката е дизајниран со извонредна шема што не се лизга, која има и чувство и текстура. РАЧНА ЖИЦА смолкнување Лесен За употреба, нема потреба од дупките според големината на жицата, големината на жицата може да се прилагоди според потребното. СТРИПТИЗЕТИТЕ Удобна И брза, висококвалитетна и практична, дополнителна порта за сечење жица ( може да ја пресече жицата), функција за стегање на терминалот за изолација. ЖИЦА СОГОЛУВАЊЕ МАШИНА кабел машина стегач Лесен За употреба, нема потреба од дупки според големината на жицата, големината на жицата може да се прилагоди според потребното. СТЕГАЧОТ на КАБЕЛОТ користи неизолирана функција за стегање на терминалот и функција за стегање на терминалот за автоматско палење.

Основните својства

Додатоци на производот