Hoggu Crossbody iPhone 12 Pro Max Случај Паричник Со Држач За Картички, Цветна Кожа iPhone 12 Pro Max Crossbody Случај Со Ремен, Kickstand, Патент Чанта, Заштитни Квадратни Телефон Случај За Жени-П?

Hoggu Crossbody iPhone 12 Pro Max Случај Паричник Со Држач За Картички, Цветна Кожа iPhone 12 Pro Max Crossbody Случај Со Ремен, Kickstand,

Това е достапна
DEN 286.24
Количина на стоки:

●КОМПАТИБИЛЕН€тенок дизајн crossbody телефон случај одговара само за i Phone 12 Pro Max, не i Phone 12 Pro, не i Phone 12, не било кој друг паметни телефони ●2-ВО-1 Паричник Издржлив магнетски прилеп за одржување затворен и заштитен. ●ОТСТРАНЛИВ РЕМЕН за ВКРСТЕНО ТЕЛО + Овој хогу i Phone 12 Pro max corsssbody случај со ремен за носење без раце како телефонска чанта или футрола за телефон со вкрстено тело. €ФУНКЦИИ на KICKSTAND € лесно стои и во ориентацијата на пејзажот и портретот, Погодно за читање, гледање филмови, разговор лице в лице и прелистување на интернет. €ПРЕЦИЗНИ ИСЕЧОЦИ●го олеснува пристапот до сите пристаништа и контроли. Поддржете безжично полнење кога ќе го отворите задниот паричник и извадете ги картичките (безжичниот полнач не е вклучен). ●ЗАШТИТНА КУТИЈА●овој квадратен паричник за телефонски случај за iphone 12 pro max дизајн со тесни ватирани шевови, 100% Рачно изработени. Стилски и Модерен. Мора да биде совршен подарок за Денот На Роденденот, Денот На Мајката, Денот на Вљубените, Денот на Благодарноста И Божиќ. Држач За Картичка. Отстранлив прилагодлив целосен кожен ремен за вкрстено тело ременот за вкрстено тело може да се соблече ако ви треба само куќиштето.(должина мери 30 "-57") со метални карабини на двата краја, лесно закачете се во нашата нова кутија за квадратни мобилни телефони. Зголемен обрач Зголемен златен обрач на дното на куќиштето на телефонот,погоден за колокација со разни врвки или ремен за рамо. Тенок со картичка и држач За готовина џебот со патент може добро да ги задржи вашите работи, клучеви, готовина, монети. Вертикална картичка слотови може да се одржи на 5 картички за вашата дебитна картичка, подарок картичка,некои пари, лиценца и сл. Безбедност и безбедност.Имајте ги сите ваши суштински без најголемиот дел. Безбедното магнетно затворање автоматски се Затвора кога размавта е затворена.Погодно за користење. Удобните страни и грбот Со Текстура на зафат даваат точна количина на зафат.

Основните својства

Додатоци на производот