ББТТО 4 ПЦС црна starвезда автомобил за приватност за приватност завеси одвојлив едноставен внатрешен простор за внатрешни работи странични прозорец Сонцето сенки ?

ББТТО 4 ПЦС црна starвезда автомобил за приватност за приватност завеси одвојлив едноставен внатрешен простор за внатрешни работи странични

Това е достапна
DEN 0.67
Количина на стоки:

Доволно за долгогодишна употреба : ќе добиете 4 парчиња капаци за приватност на прозорецот за автомобили, дизајнирани со завеса за приватност за внатрешни работи со две парчиња со токи, обилна количина за употреба, размена и споделување со други, деликатни украси за внатрешни автомобили, обезбедување приватност за вашето возење патување кога излегувате Сигурен материјал : Нашите капаци на прозорецот за автомобили се изработени од полиестер со двоен слој, кој ефикасно избегнува сонце во автомобили и се олади во автомобилот, не е лесно да се пробие, избледи или да се крцка, погоден за долго време. Заштита на приватност : Оваа завеса за автомобили може ефикасно да го изолира прозорецот epиркање, веќе не можете да се набудувате, дозволувајќи ви да се фокусирате на справување со работа, читање, па дури и одмор, за вашиот автомобил да обезбеди безбеден и удобен простор за приватност, погоден за кампување, Патување и други активности на отворено. One Size Fits Most : our automotive window sunshades are widely applicable to various cars, which measure about 31.06 inches/ 80 x 150 cm for the size of 2 pieces, and 31.53 inches/ 80 x 75 cm for the size of 1 Парче, идеално за седани, камиони, SUV и други модели на автомобили. Брза и лесна за инсталирање : Само инсталирајте ја завесата за делител на автомобилот до метални рамки за прозорци и затегнете го влечењето, без да имате потреба од цицање диск, и можете да висат на 2 парчиња од страничниот прозорец. Доволно за долгогодишна употреба : ќе добиете 4 парчиња капаци за приватност на прозорецот за автомобили, дизајнирани со завеса за приватност за внатрешни работи со две парчиња со токи, обилна количина за употреба, размена и споделување со други, деликатни украси за внатрешни автомобили, обезбедување приватност за вашето возење патување кога излегувате. Сигурен материјал : Нашите капаци на прозорецот за автомобили се изработени од полиестер со двоен слој, кој ефикасно избегнува сонце во автомобили и се олади во автомобилот, не е лесно да се пробие, избледи или да се крцка, погоден за долго време. Заштита на приватност : Оваа завеса за автомобили може ефикасно да го изолира прозорецот epиркање, веќе не можете да се набудувате, дозволувајќи ви да се фокусирате на справување со работа, читање, па дури и одмор, за вашиот автомобил да обезбеди безбеден и удобен простор за приватност, погоден за кампување, Патување и други активности на отворено.

Основните својства

Додатоци на производот