Стерилизатор На Алатки За нокти Со Сина Светлина,Lxiangn Пренослива Usb Кутија За Стерилизација На Алатки ЗА Нокти За Салон За Маникир,Пинцети,Тетоважа, Ножици, Накит, Т?

Стерилизатор На Алатки За нокти Со Сина Светлина,Lxiangn Пренослива Usb Кутија За Стерилизација На Алатки ЗА Нокти За Салон За Маникир,Пинцети,Тетоважа,

Това е достапна
DEN 271.84
Количина на стоки:

●Брза Стерилизација 2а моќност и стерилизација со висока ефикасност, двостраниот крст на сината светилка убива, што е еквивалентно на јачината на стерилизација на 48 ЗРНА СИНА ламбаНајдоброто време за чистење е 3-5 минути,а специфичната должина На Блу-зраци може да ја постигне целта на чиста. ●Издржлив Материјал●тенџерето за чистење на алатот за нокти со сина светлина е изработено од висококвалитетен пластичен материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, кој е издржлив.Можете да го поставите овој сад за чистење алатки за нокти насекаде и да ги исчистите вашите алатки во секое време. Тоа е идеален стерилизатор за тетоважа за убавина за салон и домашна употреба. ●Сино Светло За Стерилизатор На Алатки За Нокти ● Нашиот стерилизатор на алатки за нокти е опремен со сино светло inside.It лесно се ракува, едноставно ставете алатка за убавина во кутијата,а потоа затворете ја и притиснете го копчето за крајбрежје за да започнете. ●Мала И Пренослива Големина Е 7,16 x 8,58 x 2 инчи.Лесно може да се чува во чанти, ранци или багаж и стерилизатор во секое време кога е потребно! Испуштете ја омилената ароматерапија маслото или парфемот можат да ги отстранат мирисите и да уживаат во долготрајниот свеж воздух.

Основните својства

Додатоци на производот