Yarnow 100 парчиња вода за вода за растенија држач за растителни држачи за наводнување спреј за наводнување на капка подигање на цевки за наводнување вметнување вметну

Yarnow 100 парчиња вода за вода за растенија држач за растителни држачи за наводнување спреј за наводнување на капка подигање на цевки

Това е достапна
DEN 0.67
Количина на стоки:

Наводнување капка по капка : Влоговите за поддршка на капка по капка ги држат капките за дистрибуција од земјата Сидро за прскање на цевки за наводнување : Поддршка за црево за капење наводнување за наводнување за наводнување за капки за капки Универзални линии за капење, црево за цевки за градини, цвеќиња, растенија, зеленчук. Црево држете ги влоговите : градинарски дрипчиња за поддршка влогови наводнување капка по капка подлога за влогови пластични капки цевки држејќи влогови, капки линии за црева за црева за наводнување стаклена градина градина зеленчук цветни леи. Удели за поддршка на капка по ред : Ви нудиме сеопфатна услуга за клиенти, доколку имате незадоволство од производот, ве молиме слободно контактирајте со нас. Автоматски систем за наводнување : Висината е прилагодлива. Ако наидете на тврда земја, подобро ја навлажни површината пред инсталацијата. Наводнување капка по капка : Влоговите за поддршка на капка по капка ги држат капките за дистрибуција од земјата. Сидро за прскање на цевки за наводнување : Поддршка за црево за капење наводнување за наводнување за наводнување за капки за капки Универзални линии за капење, црево за цевки за градини, цвеќиња, растенија, зеленчук. Црево држете ги влоговите : градинарски дрипчиња за поддршка влогови наводнување капка по капка подлога за влогови пластични капки цевки држејќи влогови, капки линии за црева за црева за наводнување стаклена градина градина зеленчук цветни леи. Удели за поддршка на капка по ред : Ви нудиме сеопфатна услуга за клиенти, доколку имате незадоволство од производот, ве молиме слободно контактирајте со нас. Автоматски систем за наводнување : Висината е прилагодлива.

Основните својства

Додатоци на производот