Вежба Весник И Планер, Лесен За Употреба Фитнес Планер, Губење На Тежината Весник &засилувач; Тренингот Планер, Тренингот Најавите Книга, Помага Да Се Постигнат Цел?

Вежба Весник И Планер, Лесен За Употреба Фитнес Планер, Губење На Тежината Весник &засилувач; Тренингот Планер, Тренингот Најавите

Това е достапна
DEN 303.52
Количина на стоки:

Добијте Резултати Побрзо-Нашиот фитнес планер е дизајниран користејќи ги најдобрите мотивациони техники Нашиот метод за дневник за вежбање е лесен и му помага на ласерот да го фокусира вашиот тренинг, давајќи ви ги резултатите што ги сакате и заслужувате!. Онлајн Поддршка - нашиот дневник за вежбање е натоварен со онлајн ресурси за да ви помогне на секој чекор од вашето патување. Овој единствен планер за вежбање е најдоброто фитнес списание за жени и мажи. Тоа е вашиот водич за личен фитнес успех!. Многу Повеќе Од Тетратка За Вежбање-Се што ви треба во дневник за фитнес може да најдете овде. Вклучува мотивациони налепници што ќе ги користите за обележување и славење на вашите цели! Исто така, доаѓа со обележувач со јаже што ќе ви помогне да го означите вашето место со стил. Изграден Да Трае - нашата книга за дневници за вежбање е цврста и издржлива. Страниците се дебели и мастилото не крвари како поевтини списанија. Секоја страница во нашиот дневник за слабеење ви дава максимален простор, леснотија на користење и целосна контрола на вашето следење на фитнесот. Многу Простор За Пишување-Нашето фитнес списание обезбедува тони простор за лесно пишување. Ќе уживате во едноставноста, леснотијата на користење и квалитетот на нашиот дневник за вежбање за жени и мажи! Ако сакате повеќе простор и чист изглед ова е дневникот за вас!.

Основните својства

Додатоци на производот