Нема Држач За Регистарска Табличка За Вежба За Тесла Модел 3, Комплет За Монтирање На Држачот На Предната Регистарска Табличка Со Карактеристики Против Кражба, Нем?

Нема Држач За Регистарска Табличка За Вежба За Тесла Модел 3, Комплет За Монтирање На Држачот На Предната Регистарска Табличка Со Карактеристики

Това е достапна
DEN 1279.84
Количина на стоки:

[Без дупчење или лепила] нема потреба да вежбате во вашиот Браник модел 3 или да се плеткате со двострана лента! Нашата заграда за регистарски таблички се инсталира и се одвојува за неколку секунди Едноставно свртете го копчето за да ги проширите "шепите" и вклучете ја горната и долната површина на скарата, без стискање или напрегање на вените на скарата. [Дизајн против кражба] единствениот држач за регистарски таблички на пазарот што може да се обезбеди зад бравата и клучот. Надополнет со завртки против кражба, овој дизајн ветува дека ќе биде повеќе доказ за кражба од рамката на регистарската табличка на автомобилот паркиран до вашиот. [Брза инсталација и супер безбедна] Едноставно поставете го држачот на регистарската табличка до средината на скарата и свртете го предното копче за да го инсталирате. Не се потребни алатки. Уникатниот механизам за крцкање спречува губење на заградата при продолжена употреба. [Цврста алуминиумска конструкција] држачот за Регистарска табличка е направен од анодизиран и обложен алуминиум, што го прави отпорен на ' рѓа, изложеност на временски услови и механички шок, а сето тоа е лесен и pleasетски пријатен. [Дизајниран За Тесла Модел 3] работевме со пријателите и семејството и локалните дилери за да се осигураме дека оваа заграда за лиценца одговара на Сите Модели 3 произведени во фремонт, од 2017 до 2023 година (вклучително). [Ажурирани Дизајн] центриран дизајн без Назад V-слот. [Без дупчење или лепила] нема потреба да вежбате во вашиот Браник модел 3 или да се плеткате со двострана лента! Нашата заграда за регистарски таблички се инсталира и се одвојува за неколку секунди. Едноставно свртете го копчето за да ги проширите "шепите" и вклучете ја горната и долната површина на скарата, без стискање или напрегање на вените на скарата. [Дизајн против кражба] единствениот држач за регистарски таблички на пазарот што може да се обезбеди зад бравата и клучот.

Основните својства

Додатоци на производот