Тонмп 6 Пакет 220 Гриз Суперфин Сунѓер За Брусење, Перат И Еднократно Одлично За Четка За Тенџере Четка За Четка Сунѓер Четка Очила За Брусење Дрво Брусење Метал Брус?

Тонмп 6 Пакет 220 Гриз Суперфин Сунѓер За Брусење, Перат И Еднократно Одлично За Четка За Тенџере Четка За Четка Сунѓер Четка

Това е достапна
DEN 124.64
Количина на стоки:

6 Пакување 220 Гриз Суперфин Сунѓер За Брусење, Перење И Еднократно Брусење Блокови Може да се пере и еднократно, може да се користи влажно или суво,а исто така може да се користи директно во вода.Поради сопствената функција за складирање вода, може да го намали испирањето и да ја подобри ефикасноста на работата. Садењето песок од четири страни може ефикасно да го подобри работниот век и да ги намали трошоците.Користете на дрво, боја, метал, пластика или гипс картон. Користејќи сунѓери со висока густина како основен материјал, еластичноста е одлична, пластичноста е силна и не е лесно да се искине. Сунѓерите за Брусење се преносливи и практични и погодни за полирање на рамни и неправилни површини. Тонмп 6 Пакет 220 Гриз Суперфин Сунѓер За Брусење, Перење И Еднократно Брусење Блокови Одлично За Четка За Тенџере Четка За Четка Сунѓер Четка За Четки Брусење Дрво Брусење Метално Брусење (220 Ронки-6 Пакување).

Основните својства

Додатоци на производот