Исценети додатоци за автомобили Масла дифузер дифузер 120 парчиња Подложни подлошки за полнење аромати за полнење влошки за памучно масло влошки за дифузер на масл?

Исценети додатоци за автомобили Масла дифузер дифузер 120 парчиња Подложни подлошки за полнење аромати за полнење влошки за

Това е достапна
DEN 1.33
Количина на стоки:

2 Мали влошки за масло, можете да ги носите вашите лични влошки за дифузер околу вратот и да уживате во вашето есенцијално масло насекаде. Подлочниците за мини дифузер, паѓаат есенцијално масло или пополнуваат мониста на арома, можете да уживате во аромата без масло да ја допира кожата. Поддршка за замена на подлогата за полнење на подлогата за рампа за ароматерапија. Влошни за полнење на ѓердан. Овие влошки за полнење на ѓердан од арома можат да бидат како подарок за испраќање на вашите пријатели или членови на семејството. Подлога за полнење на есенцијално масло : Полна со креативност, покажете го вашиот уникатен моден вкус, како додаток за облека за вас во секојдневниот живот. Подложете ги влошките на ѓердан за есенцијално масло за дифузер за есенцијално масло. Денот на вinesубените, роденденот, значаен подарок за да ја искажете loveубовта кон вашиот lубовник. Мали влошки за масло, можете да ги носите вашите лични влошки за дифузер околу вратот и да уживате во вашето есенцијално масло насекаде. Подлочниците за мини дифузер, паѓаат есенцијално масло или пополнуваат мониста на арома, можете да уживате во аромата без масло да ја допира кожата. Поддршка за замена на подлогата за полнење на подлогата за рампа за ароматерапија. Влошни за полнење на ѓердан. Овие влошки за полнење на ѓердан од арома можат да бидат како подарок за испраќање на вашите пријатели или членови на семејството.

Основните својства

Додатоци на производот