Неродеко Јасно Очила Држач За Очила, 3 Ниво Акрилик Очила За Сонце Дисплеј Решетката За Очила Организатор Штанд Маса За Складирање Решетката За Дома, Продавница За ?

Неродеко Јасно Очила Држач За Очила, 3 Ниво Акрилик Очила За Сонце Дисплеј Решетката За Очила Организатор Штанд Маса За Складирање Решетката

Това е достапна
DEN 150.40
Количина на стоки:

Акрилик РЕШЕТКА за ПРИКАЖУВАЊЕ НА ОЧИЛА од 3 НИВОА : оваа решетка за складирање очила прифаќа дизајн на скали со три нивоа, кој може да прикажува и заштитува три очила истовремено во ограничен простор, разумно искористувајќи го просторот и е идеален избор за решетки за десктоп очила. ИСКЛУЧИТЕЛНА ИЗРАБОТКА : оваа рамка за очила е изработена од акрилен материјал со добро изработени детали, стабилна структура, издржлива и не е лесно да се оштети и може да биде постојано за вас долго време. ЛЕСЕН ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ : овој држач за дисплеј за очила за сонце може да се расклопи и инсталира, операцијата за инсталација е едноставна и може да се расклопи кога не се користи за лесно складирање и преносливост, пренослив и лесен за употреба. ШИРОКА ПРИМЕНА : овој акрилен држач за прикажување е погоден за прикажување очила, очила за сонце, очила за читање, накит, ѓердани, часовници , може да се нанесе на сите места како што се семејна соба, продавница,. ГОЛЕМИНА НА ПРОИЗВОДОТ : Околу 15 х 11,5 х 24 см, соодветна големина, компактна структура, погодна за повеќето очила, за да ги задоволи вашите потреби. Карактеристика-Материјал : Акрилик.- Големина : 15 х 11,5 х 24см.Пакет Вклучувајќи 1 x Држач За Очила.

Основните својства

Додатоци на производот