Hammond Toys 6 PC Wind Up Wind Assastment Assastment Sharking Teller

Hammond Toys 6 PC Wind Up Wind Assastment Assastment Sharking Teller

Това е достапна
DEN 1577.60
Количина на стоки:

6 компјутерски засилувач за асортиман на играчки 6 компјутерски засилувач за асортиман на играчки. 6 компјутерски засилувач за асортиман на играчки. 6 компјутерски засилувач за асортиман на играчки. 6 компјутерски засилувач за асортиман на играчки. 6 компјутерски засилувач за асортиман на играчки. 6 компјутерски засилувач за асортиман на играчки. 6 компјутерски засилувач за асортиман на играчки. 6 компјутерски засилувач за асортиман на играчки. 6 компјутерски засилувач за асортиман на играчки. Добивате 6 играчки за случаен ветер. Одлично за подножјето на Stocker или Party. Боите и стилот ќе се разликуваат од опасност од гушкање - содржи мали делови - не за деца под 3 години.

Основните својства

Додатоци на производот