Резервоар за ладење на вода, 50мм Дијаметар G1/4 Навој Процесорот Ладење Цилиндар Пумпа Систем, Протекување Изолација Супер Тивок, Екстра Долго Процесорот Ладење Пум?

Резервоар за ладење на вода, 50мм Дијаметар G1/4 Навој Процесорот Ладење Цилиндар Пумпа Систем, Протекување Изолација Супер Тивок, Екстра

Това е достапна
DEN 3.33
Количина на стоки:

Резервоар за вода - со својот целосен отворен дизајн и конец затегнете ја структурата нагоре и надолу, лесно е да се расклопи и исчисти системот за ладење вода Увезената обработка НА ЦПУ и висококвалитетниот процес на пом материјал, го прави резервоарот безбеден и издржлив за употреба. Пом материјалот има добра отпорност на температура. Г1/4 Нишка-горните и долните интерфејси се опремени со империјалниот г1/4 стандарден навој интерфејс, кој е компатибилен со сите заеднички стандардни пагоди на пазарот. Брзо извртување на зглобот и материјал со висока јачина, нема потреба да се грижите за деформација и пукање на интерфејсот и конецот. Цевката со дијаметар од 50 мм овозможува овој резервоар за вода на цилиндерот да носи повеќе вода за побрзо дисипација на топлина. Спецификација : Тип : САМ Цилиндар Резервоар За Ладење На Вода Комплет материјал За Тело : пмма школка материјал : Пом Висока температура отпорна Гума надворешен дијаметар : 50мм Тежина : Прибл. 352г Должина : Прибл. Список На Пакети од 190мм / 240мм / 300мм / 400мм 1мм : 1 * Резервоар 2 * Пластични Држачи 2 * Метални Држачи Во Форма На Л 6 * Завртки За Инсталација Забелешка : ве Молиме дозволете мала грешка поради рачно мерење.

Основните својства

Type:
DIY Cylinder Water Cooling Tank Kit
Body material:
Pmma
Shell material:
Pom high temperature resistant rubber
Outer diameter:
50mm
Weight:
Approx. 352g
Length:
Approx. 190mm / 240mm / 300mm / 400mm ±1mm
Package list:
1 * Tank:
2 * Plastic Brackets:
2 * Metal L-shaped Brackets :
6 * Installation Screws:
Note:
Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your kind understanding.:

Додатоци на производот