Оито чисти пластични заштитници на wallидниот агол со ленти, самостојно водоотпорен аголен раб за заштита)

Оито чисти пластични заштитници на wallидниот агол со ленти, самостојно водоотпорен аголен раб за заштита)

Това е достапна
DEN 2.67
Количина на стоки:

Самолепливо : Инсталација без вежба со самолеплива лента ги елиминира проблемите со дупчење и ја поедноставува инсталацијата Заштита и декорација : Аголниот раб од 89 степени главно има две функции, заштита и декорација. Може да го заштити wallидниот агол од оштетување и да се користи како модерна декорација за да ги покрие несовршените ќошиња на wallидот. Лесно за сечење : Лесно сечење со ножици. Можете да го исечете на која било должина што ви треба. ПВЦ материјал : квалитетен мек ПВЦ материјал, водоотпорен, отпорен на масло, отпорна на гребење и добра јачина на компресија. Лесно за чистење. Широка примена : Овој заштитник на аголот е погоден за wallsидови од различни материјали, како што се обични бели wallsидови, метални wallsидови, wallsидови на плочки, стаклени wallsидови, итн. Широко се користи во ресторани, канцеларии, болници, продавници, домови, итн. Самолепливо : Инсталација без вежба со самолеплива лента ги елиминира проблемите со дупчење и ја поедноставува инсталацијата. Заштита и декорација : Аголниот раб од 89 степени главно има две функции, заштита и декорација. Може да го заштити wallидниот агол од оштетување и да се користи како модерна декорација за да ги покрие несовршените ќошиња на wallидот. Лесно за сечење : Лесно сечење со ножици. Можете да го исечете на која било должина што ви треба. ПВЦ материјал : квалитетен мек ПВЦ материјал, водоотпорен, отпорен на масло, отпорна на гребење и добра јачина на компресија. Лесно за чистење. Широка примена : Овој заштитник на аголот е погоден за wallsидови од различни материјали, како што се обични бели wallsидови, метални wallsидови, wallsидови на плочки, стаклени wallsидови, итн. Широко се користи во ресторани, канцеларии, болници, продавници, домови, итн. Аголниот штит се користи за да се спречи чистење на боја, солза на позадина и акумулација на отпечатоци од прсти. Феации : Отпорен на 'рѓа и вода, правејќи ги заштитниците на аголот цврсти и издржливи, изградени за да траат. Дизајниран со агол од 89 степени, совршено погоден за wallидни агли од 89 степени , што го прави заштитникот на аголот совршено да се вклопи на wallидот. Можете лесно да го закачите аголниот заштитник на идот. Лепичките ленти не се изложени. Спецификација : Материјал : ПВЦКОЛОР : Транспарентна ширина на боја : 3 см (1,2 инчи) Дебелина : 2 ммл должина : 1м (3,3ft), 1,2м (3,9ft), 1,5м (4,9ft), 1,8m ( 5,9ft), 2m (6,6ft), 2,7m (8,9ft) Агол : 89 степени Внатрешен агол со штанд : yesspecial Note1.

Основните својства

Material:
PVC
Color:
transparent color
Width:
3 cm (1.2 inch)
Thickness:
2 mm
Length:
1M (3.3ft),1.2M (3.9ft),1.5m (4.9ft),1.8m (5.9ft),2m (6.6ft) ,2.7m (8.9ft)
Angle:
89 degree internal angle
With stand:
Yes
Special Note:
1.8m guard strip includes a guard strip 1m+0.8m:
2m protection strip includes 1m+1m protection strip:
2.7m protection strip includes 1.2m protection strip m+1.5m:
Package Content:
Wall Transition Strip x 1
Note:
Be careful when you create the wire craft,we recommend that you wear a finger cover and use tools.:
Service:
We are committed to network quality and customer service:
Then click the Add to Cart button!:
We have many similar hot products,click to enter our shop,we will tell you the unique style and special products. If you need more styles,please click on our other products to find your favorite styles:
Delivery time:
10-15 working days,Return period 30 days,Manufacturers direct sales.
If you are satisfied of our product,please leave your true feedback.:
If you still can't receive 30 days Transition Strip or have any questions about the product,you can contact our customer service,your trust is our pursuit.:
Manual measurement of Transition Strip size,there will be 2-3cm error,please forgive me.:
Thank you for your understanding,have a nice day!:

Додатоци на производот