PIKIS 1PCS 1 2 4 8 Канал 5v Реле Модул Одбор Штит Со Поддршка Оптоспојувач Високо И Ниско Ниво Активирањето

PIKIS 1PCS 1 2 4 8 Канал 5v Реле Модул Одбор Штит Со Поддршка Оптоспојувач Високо И Ниско Ниво Активирањето

Това е достапна
DEN 2.00
Количина на стоки:

8 Канал Реле Модул Со Оптоспојувачкарактеристики : 1Дизајн со двојно активирање, користете посветен двонасочен ВОЗАЧ ИЦ.Силни пречки на отпор, користете диода континуирана струја за да ја заштитите.Делот за контакт со реле усвојува двојна платнена линија за голема струја, безбедна и сигурна.Влезот и излезот се терминали за ожичување од 5,08 мм, жиците се попогодни, погодни за контрола НА САЛАДИН.Влезните терминали можат произволно да се постават на високо и ниско ниво, контролниот режим е пофлексибилен.Опремен со дупка за прицврстување на завртката, лесен за инсталирање.Секој начин модул може да се постави високо или ниско предизвикани од скокач.Спецификации : Материјал : метални завртки дупки : 4 дупки дијаметар : 3mm Voltage : 5 V 12 VMaximum оптоварување : AC 250 V/10 A, DC 30 V/10 AInterface : VCC : Моќ end GND : Земјата strap CTR1-CTR8 : влезот на сигналот активирањето излези : 24 линија интерфејс, интерфејсот може да биде директно поврзан со сите води , лесен ЗА користење.8 : Нормално Отворени Релејни Интерфејси , реле пред испразнетото по повлекувањето скратено со comcom1-com8 : реле заеднички интерфејс1-nc8 : НОРМАЛНО ЗАТВОРЕНО РЕЛЕ ИНТЕРФЕЈС РЕЛЕ СКРАТЕНО СО COM ПРЕД , по Модулот За Реле За ВЛЕЧЕЊЕ-слободно 4 канал со опис На optocouplerdescrip : 1.

Основните својства

Додатоци на производот