Utalind сино безжичен адаптер за забивање, адаптер за активирање на алатки за електрична вежба, вметнете додатоци за напојување со адаптер за ореви

Utalind сино безжичен адаптер за забивање, адаптер за активирање на алатки за електрична вежба, вметнете додатоци за напојување со адаптер

Това е достапна
DEN 193.92
Количина на стоки:

Пакетот содржи : 1 парче адаптер за заниткување, клуч од 2 парчиња и 4 парчиња навојни глави се вклучени Информации за големината : Големина на млазницата : 2,4мм/0,09inch, 3,2 mm/0,13inch, 4mm/0,16inch, 4,8 mm/0,19inch. Сигурен квалитет : Заврзниот пиштол е изработен од висококвалитетен јаглероден челик и пластика, кој има силна издржливост и голема јачина за употреба долго време. Како да се користи : Затегнете го главното тело на пиштолот за нокти и да ја вратите електричната вежба. Кога ќе го слушнете штракачот, можете да ја вметнете ноктот во млазницата. Широка апликација : Овој адаптер за навртки за наврт е добар помошник за вашиот дом и работа. Погоден е за инсталација и одржување во згради, индустрија за врати и прозорци, автомобили, лифтови, инструменти и мебел. Пакетот содржи : 1 парче адаптер за заниткување, клуч од 2 парчиња и 4 парчиња навојни глави се вклучени. Информации за големината : Големина на млазницата : 2,4мм/0,09inch, 3,2 mm/0,13inch, 4mm/0,16inch, 4,8 mm/0,19inch. Сигурен квалитет : Заврзниот пиштол е изработен од висококвалитетен јаглероден челик и пластика, кој има силна издржливост и голема јачина за употреба долго време. Како да се користи : Затегнете го главното тело на пиштолот за нокти и да ја вратите електричната вежба. Кога ќе го слушнете штракачот, можете да ја вметнете ноктот во млазницата. Широка апликација : Овој адаптер за навртки за наврт е добар помошник за вашиот дом и работа. Погоден е за инсталација и одржување во згради, индустрија за врати и прозорци, автомобили, лифтови, инструменти и мебел.

Основните својства

Material:
Carbon steel and plastic
Nozzle size:
2.4mm/0.09inch, 3.2mm/0.13inch, 4mm/0.16inch, 4.8mm/0.19inch
Features:
The rivet gun is made of high quality carbon steel and plastic, which has strong durability and high strength to use for a long time.:
How to use:
Clench the main body of the nail gun and reverse the electric drill. When you hear the rattle, you can insert the nail into the nozzle.:
Wide application:
This rivet nutgun adapter is a good helper for your home and work.It is suitable for installation and maintenance in buildings, door and window industry, cars, elevators, instruments and furniture.:
If you encounter issues with any product, please do not hesitate to contact us, we will be happy to help you solve it. :

Додатоци на производот