Зесус ПВЦ тркалезен држач за држач за чадори со жито, влезно складирање барел за декорација за внатрешни работи за одење на трска трска трска

Зесус ПВЦ тркалезен држач за држач за чадори со жито, влезно складирање барел за декорација за внатрешни работи за одење на

Това е достапна
DEN 710.40
Количина на стоки:

Држач на чадор : Не оставајте ги чадорите на земја повеќе! Чувајте ги на овој штанд и ставете ги во аголот на вашиот влез за да создадете извор на елеганција и модерност Вашите гости ќе имаат впечаток дека секогаш размислувате. Држач на чадор : Не оставајте ги чадорите на земја повеќе! Чувајте ги на овој штанд и ставете ги во аголот на вашиот влез за да создадете извор на елеганција и модерност. Вашите гости ќе имаат впечаток дека секогаш размислувате. Спецификација на производот : Материјал : Pvc Colour : Woodo Colorsize : 20x20x45cm, (7.7in) Карактеристики на производот : Доволно стабилно : Направено од метален материјал, колекционерот на чадори е доволно стабилен, така што нема лесно да се надмине. Го размачкува овој држач за чадор се вклопува во ќош, особено изгледа одлично на фоајето или влезот, што е повеќе заштеда на простор.Панаж Вклучување на производот само го вклучува стабилот на чадорот X1 (освен други украси на сликата) Паузии : Рачно мерење, Големина на производот и физички може да постои грешка од 3 ~ 5 см. Производите се прават во натура, но заради светлина, опрема, агол на снимање и резолуција на компјутерот, примените физички и фотографии може да бидат различни, во натура преовладуваат.

Основните својства

Material:
Pvc
Colour:
Wood Color
Size:
20X20X45Cm,(7.9X7.9X17.7In)
Product Features:
Steady Enough:
Made of Metal Material,The Umbrella Collector is Steady Enough So That Won’T Easily Tip Over.
Space Saving:
Round Smakes This Umbrella Holder Fit in a Corner,Especially Looks Great at the Foyer or Entrance,Which is More Space- Saving.
Package Includes:
This Product Only Includes the Umbrella Stand X1 (Except for Other Decorations in the Picture):
Precautions:
Manual Measurement,Product Size and Physical May Exist 3 ~ 5 cm Error.:
Products Are Taken in Kind,But Due to Light,Equipment,Shooting Angle and Resolution of the Computer,The Received Physical and Photos May Be Different,In Kind Prevail.:
Pictures for Reference,The Specific Size to the Size of the Purchase:
Due to Some Factors Such As Shooting Technology Settings and Light Display,There Will Be Slight Color Difference,Please Understand the Actual Product!:
If You Have Any Questions,Please Feel Free to Contact Us by Email,We Are Always Ready to Serve You!:
the Warranty Period for Our Products is 30 Days after the Buyer's Receipt is Signed.Products Exceeding 30 Days Will Not Be Returned or Refunded! :

Додатоци на производот