ВИЛКАСЕ Држач За Завртки Рачни Алати Стеги За Маса Универзални Алатки 10 парчиња Завртки Алатки За Држење Алатки За Обработка На Дрво Стегач За Завртки Апс Рачен Др?

ВИЛКАСЕ Држач За Завртки Рачни Алати Стеги За Маса Универзални Алатки 10 парчиња Завртки Алатки За Држење Алатки За Обработка На Дрво Стегач

Това е достапна
DEN 197.60
Количина на стоки:

АПС ДРЖАЧИ ЗА ЗАВРТКИ на РАБОТНАТА МАСА Не е лесно да се лизга, оваа практична алатка за држење завртки ви нуди одлично искуство со користење. АЛАТКА ЗА ФИКСИРАЊЕ за обработка на ДРВО Изработена со висококвалитетен материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, оваа алатка за фиксирање на завртки е мала и лесна, лесна за носење. РАЧНА ЗАВРТКА стегач Спречете отстапување и искривување при навртување, може да ја подобри вашата работна ефикасност. ДРЖАЧ за ЗАВРТКИ овој држач за завртки е погоден за држење кратки завртки што тешко се држат за раце, практични и удобни за употреба. АЛАТКА ЗА ФИКСИРАЊЕ НА ЗАВРТКИ Мала големина, мала тежина, лесна за носење, Погодна за рачка со дијаметар од 6-8мм. ДРЖАЧИ ЗА ЗАВРТКИ на РАБОТНАТА МАСА Не е лесно да се лизга, оваа практична алатка за држење завртки ви нуди одлично искуство со користење. АЛАТКА ЗА ФИКСИРАЊЕ за обработка на ДРВО Изработена со висококвалитетен материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, оваа алатка за фиксирање на завртки е мала и лесна, лесна за носење. РАЧНА ЗАВРТКА стегач Спречете отстапување и искривување при навртување, може да ја подобри вашата работна ефикасност. ДРЖАЧ за ЗАВРТКИ овој држач за завртки е погоден за држење кратки завртки што тешко се држат за раце, практични и удобни за употреба. АЛАТКА ЗА ФИКСИРАЊЕ НА ЗАВРТКИ Мала големина, мала тежина, лесна за носење, Погодна за рачка со дијаметар од 6-8мм. Пакетот Вклучува 10 х карактеристики На држачите За завртки-Материјал : АБС стеги За завртки За обработка На дрво Соодветен бит со дијаметар на рачката : 6-8мм држач за завртки за алатка за обработка на дрво-Боја : како што е прикажано универзална алатка-Големина : 4, 00Х1, 80Х1, 80см/1, 57Х0, 71Х0 универзални алатки.

Основните својства

Додатоци на производот