Кеси За Складирање На санитарни Салфетки Преносни Кадифни Влошки За Санитарни Салфетки Вреќи За Складирање Торбичка За Период Торбичка За Торбичка За Женски Менс?

Кеси За Складирање На санитарни Салфетки Преносни Кадифни Влошки За Санитарни Салфетки Вреќи За Складирање Торбичка За Период Торбичка

Това е достапна
DEN 2.67
Количина на стоки:

ТОРБА ЗА МЕНСТРУАЛНА ПОДЛОГА-чантите за менструална подлога се дизајнирани со класични дезени, кои се едноставни во дизајнот и можат да се комбинираат со различни стилови, исполнувајќи различни вкусови на различни девојки ТОРБА ЗА САНИТАРНА САЛФЕТКА-држачот за подлога за нега на патент е погоден за чување санитарни салфетки, влошки за нега, пелени, а може да се нанесе и за организирање накит, кредитни картички, долна облека, кармини, чепчиња за уши и други ситници. ДРЖАЧ ЗА ПОДЛОГА за НЕГА - кога вашата пријателка или ќерка ќе добие менструација за прв пат, оваа торбичка за организатор на санитарни салфетки ќе биде внимателен подарок за да научат како да се справат со периодот, однапред чувајќи ги менструалните влошки за ненадеен период. ПРЕНОСНИ ТОРБИ ЗА ПОДЛОГА - торбата за менструален период со патент е изработена од полиестер со добра отпорност на кинење и отпорност на абење за да ви обезбеди долготраен работен век; патентот е сигурен и работи непречено, лесен за отворање и затворање. ДРЖАЧ ЗА ПОДЛОГА ЗА НЕГА НА ПАТЕНТ-преносни кеси за складирање санитарни салфетки со различни бои и дезени, соодветни за патувања и активности на отворено, кои се доволни за задоволување на вашите потреби за употреба и замена во секојдневниот живот.

Основните својства

Додатоци на производот