Lmmddp Нов Сребрен Метал Воздух Авион Шема USB 2.0 Меморија Стап Флеш Пенкало Диск За Авион Компанија

Lmmddp Нов Сребрен Метал Воздух Авион Шема USB 2.0 Меморија Стап Флеш Пенкало Диск За Авион Компанија

Това е достапна
DEN 0.67
Количина на стоки:

USB конекција, Поддршка Топла приклучок и Игра Нема надворешно напојување. Поддршка на различни видови на оперативен систем. Складирање Во цврста Состојба, отпорен На Удари и електромагнетен доказ. Трајно складирање на податоци. USB конекција, Поддршка Топла приклучок и Игра. Нема надворешно напојување. Поддршка на различни видови на оперативен систем. Складирање Во цврста Состојба, отпорен На Удари и електромагнетен доказ. Трајно складирање на податоци. USB конекција, Поддршка Топла приклучок & Play.No надворешно напојување .Поддршка на различни видови на оперативен систем.Складирање Во цврста Состојба, отпорен На Удари и електромагнетен доказ.Трајно складирање на податоци.Брза брзина во пренос на пишување/читање.Хардвер Барање : КОМПЈУТЕР СО USB врска, Лаптоп,.Капацитет : 4 GB/8 GB/16 GB/32 GB/64 GB/128 GB.5-топли совети за реалниот капацитет 8gb = приближно 7,4 GB-7,6 GB16 GB = приближно 14,5 GB-15 GB32 GB = приближно 28 GB-30 GB64 GB = приближно 58 GB-60 GB128 GB = приближно 110 GB-120 GB.

Основните својства

Додатоци на производот