ДОИТУЛ Контејнер За Патување Мини Торбичка За Складирање Есенцијално Масло: Пренослива Мала Кутија За Држачи За Етерични Масла Со Патент Мини Кутија Со Тврда Обви?

ДОИТУЛ Контејнер За Патување Мини Торбичка За Складирање Есенцијално Масло: Пренослива Мала Кутија За Држачи За Етерични Масла Со Патент

Това е достапна
DEN 1475.20
Количина на стоки:

Има капак и преграда за лесно складирање и сортирање, спречувајќи паѓање на малите шишиња Тоа може да ви помогне лесно да чувате шишиња со есенцијално масло или мали козметички шишиња. Не можете да ги носите вашите есенцијални масла, можете да носите и други кревки шишиња. Одлична изработка и издржлива, не е лесна за кинење. Изработен од висококвалитетен материјал, издржлив и може да се користи долго време. Има капак и преграда за лесно складирање и сортирање, спречувајќи паѓање на малите шишиња. Тоа може да ви помогне лесно да чувате шишиња со есенцијално масло или мали козметички шишиња. Не можете да ги носите вашите есенцијални масла, можете да носите и други кревки шишиња. Одлична изработка и издржлива, не е лесна за кинење. Изработен од висококвалитетен материјал, издржлив и може да се користи долго време. Опис Ова е торба за складирање шишиња со есенцијално масло, главно изработена од мазен и врвен материјал, безбедна и нежна, удобна и издржлива, може да ви послужи добро и има одличен ефект. Има разумен дизајн на структурата, лесен е за складирање, едноставен и практичен и може да ви обезбеди порелаксиран начин на носење. Тоа ќе биде добар избор за вашата алатка за складирање шишиња со есенцијално масло.

Основните својства

Додатоци на производот