Lunchbox.com Електрична Вежба за Нокти, 11 Во 1 Комплет За Датотеки За Нокти Пренослив Комплет За Вежба За Маникир Комплет За Маникир Педикир За Полирање На Ноктите Отстра?

Lunchbox.com Електрична Вежба за Нокти, 11 Во 1 Комплет За Датотеки За Нокти Пренослив Комплет За Вежба За Маникир Комплет За Маникир Педикир

Това е достапна
DEN 1356.80
Количина на стоки:

[Компактен] : вежбата за нокти со лесна форма на пенкало и пренослив дизајн е лесна за носење, што ви овозможува да уживате во уметноста на ноктите во секое време, насекаде Вежба за нокти : должина * ширина : 13,0 см * 2 см. [Висок Квалитет] : вежбата за нокти е изработена од висококвалитетна абс пластика, силна и издржлива. Електричниот полирач за маникир се напојува СО USB. Брзината на трчање е прилагодлива, а брзината на трчање е помеѓу 20000 вртежи во минута. [Машина за брусење] : Опремена со 10 вежби за нокти, кои можат да ги модифицираат ноктите, да ги отстранат вишокот на кожа и датотеки за нокти, да ги исечат и полираат ноктите, за да постигнат совршен ефект на уметност на ноктите. [ Применливо] : овој комплет алатки за маникир е погоден за салони за нокти, салони за убавина, бањи или маникир дома. Ако ја користите оваа алатка за маникир, во само неколку едноставни чекори, вашите нокти ќе изгледаат како професионален маникир. [Сервис] Ако имате какви било прашања во врска со нашите производи, ние ќе ви одговориме што е можно поскоро. карактеристика : Опремен со 10 вежби за нокти За модифицирање На Ноктите И Себум Издржлив, електричниот полирач за маникир се напојува СО USB.Прилагодлива работна брзина, стабилно работење Во рок Од 20000 вртежи Во минута Мултифункционално : гравирање, гравирање, мелење, мелење, острење, мелење, полирање, дупчење итн.

Основните својства

Plug:
USB charging
Color:
pink, silver, red, gold
Size:
13.0cm * 2cm
Rated voltage:
DC 5v-12V
Rated current:
100mA
Speed:
20000rpm
Weight:
0.3KG
Products include:
Electric nail file* 1:
Grinding head* 10:
Brush *1:
Power cord* 1:
Instructions for use * 1:
notes:
-Due to manual measurement, please allow slightly different sizes.:
-Due to the difference of light and screen, the color of the product may be slightly different from the picture. Thank you for your understanding.:

Додатоци на производот