Алатка за кабелска алатка за вратоврска, алатка за пиштол, црна S45C кабел од не'рѓосувачки челик, алатка за сечење на затегнувач

Алатка за кабелска алатка за вратоврска, алатка за пиштол, црна S45C кабел од не'рѓосувачки челик, алатка за сечење на затегнувач

Това е достапна
DEN 1108.80
Количина на стоки:

Алатка за врзување на кабел, погодна за напнатост и сечење на најмногу врски со кабел од не'рѓосувачки челик до 12 мм, дебелина до 0,3 мм Кабелска алатка за пиштол за прилагодување на прилагодлива напнатост за различни големини на вратоврска. Алатка за кабелска вратоврска е погодна за врски со кабел за само'рѓосувачки челик, врски со кабел од не'рѓосувачки челик и така натаму. Алатка за издржлива кабелска кабелска кабелска алатка, лесна за ракување. Откако ќе се затегне вратоврската од кабел од не'рѓосувачки челик, повлечете ја лентата за секачи, тогаш ќе се отсече лесно и чисто. Алатка за врзување на кабел, погодна за напнатост и сечење на најмногу врски со кабел од не'рѓосувачки челик до 12 мм, дебелина до 0,3 мм. Кабелска алатка за пиштол за прилагодување на прилагодлива напнатост за различни големини на вратоврска. Алатка за кабелска вратоврска е погодна за врски со кабел за само'рѓосувачки челик, врски со кабел од не'рѓосувачки челик и така натаму. Алатка за издржлива кабелска кабелска кабелска алатка, лесна за ракување. Откако ќе се затегне вратоврската од кабел од не'рѓосувачки челик, повлечете ја лентата за секачи, тогаш ќе се отсече лесно и чисто. Погодно за напнатост и сечење на најмногу врски со кабел од не'рѓосувачки челик до 12 мм, дебелина до 0,3мм2. Прилагодлива напнатост за различни големини на вратоврска3. Погоден е за врски со кабел од не'рѓосувачки челик, врски со кабел од не'рѓосувачки челик и така ON4. Издржлива алатка за врзување на кабелот, лесна за работа5. Откако ќе се затегне вратоврската од кабел од не'рѓосувачки челик, повлечете ја лентата за секачи, тогаш ќе се отсече лесно и чисто.

Основните својства

Features:
1. Suitable for tension and cutting most stainless steel cable ties width up to 12 mm, thickness up to 0.3mm.:
2. Adjustable tension for differing tie sizes.:
3. It is suitable for self-locking stainless steel cable ties, ladder stainless steel cable ties and so on.:
4. Durable cable tie tool, easy to operate.:
5. After the stainless steel cable tie is tightened, pull up the cutter bar, then it will be cut off easily and cleanly.:
Specifications:
Main Body Material:
S45C
Blade Material:
65 Manganese Steel
Handle Material:
TPR
Color:
Black
Weight:
Approx. 700g
Size:
Approx. 210 x 120 x 12mm / 8.27 x 4.72 x 0.47inch
Package Included:
1 x Stainless Steel Cable Tie Gun:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Додатоци на производот