Ruitaiqin rtao0228 10g/lot Love Heart во форма на срце, адитиви за лигите за пополнување на лигите за пополнување на лигите, чир, шарм за прицврстување додатоци за декорација Декора?

Ruitaiqin rtao0228 10g/lot Love Heart во форма на срце, адитиви за лигите за пополнување на лигите за пополнување на лигите,

Това е достапна
DEN 1449.60
Количина на стоки:

Материјал : Мека глина Големина : 7*7мм. Количина : 10g/пакет. Многу погодни за домашни и салони за нокти. Убавите бои и обрасци ги задоволуваат вашите различни потреби. Не е погодно само за млади девојки и деца, туку и за оние кои сакаат рачно изработени, погодни за семејството и пријателите да уживаат во забавата на DIY. Материјал : Мека глина. Големина : 7*7мм. Количина : 10g/пакет. Многу погодни за домашни и салони за нокти. Убавите бои и обрасци ги задоволуваат вашите различни потреби. Не е погодно само за млади девојки и деца, туку и за оние кои сакаат рачно изработени, погодни за семејството и пријателите да уживаат во забавата на DIY. Тие се исто така погодни за создавање интересна шминка за фестивали и забави. Феации : DIY лигите додатоциМатеријал : Мека глинеза : 7*7mmquantity : 10g/Pack Applicable Age : > 3 години на возраст за пополнување на кутии за подароци, лигите, стаклени шишиња DIY, декорација на телефонски случај.

Основните својства

Додатоци на производот