Аларм за мокрење во кревет, Безжичен Вибрирачки Безжичен Аларм За Ноќно Мокрење ВО Кревет USB Аларм За Звучни Вибрации На Полнење Ноќен Сензор За Мокрење Во Кревет З?

Аларм за мокрење во кревет, Безжичен Вибрирачки Безжичен Аларм За Ноќно Мокрење ВО Кревет USB Аларм За Звучни Вибрации На Полнење Ноќен

Това е достапна
DEN 528.16
Количина на стоки:

НИЗОК ВОЛУМЕН : нормален звук на алармот, не грижете се за вознемирувачки, не ги повредувајте ушите Звукот, вибрациите и трепкачките светла ги будат децата да одат во тоалет. Навреме информирајте ги членовите на семејството или старателите за промена на влажна облека. Нема повеќе чекање цела ноќ грижејќи се за мокрење во кревет и ненадејно плачење. МНОГУ ЕФИКАСНО : висока чувствителност, манжетна со аларм, висока чувствителност на влажност. Ставете го на раката на корисникот за да ја прилагодите големината и да ја зацврстите, а клипот е затегнат на делот од ткаенината што лесно се навлажнува. Вклучете го прекинувачот, а потоа одете на спиење. Ако алармот се вклучи, исклучете го прекинувачот и нема да има постојано ѕвонење. Потсетете го детето да оди во тоалет, да менува влажна облека и да продолжи да спие. УПОТРЕБА : може да се користи за обука во тоалет и за лекување на проблеми со мокрење во кревет. Погоден за постари лица, бебиња, луѓе со намалена подвижност или луѓе кои не можат да се грижат за себе. Предупредувања за звук и вибрации синхронизирани од првата капка урина, го буди вашето дете и го мотивира да заврши со мокрење во тоалетот и да се навикне на тоа за 4 до 16 недели. ЛЕСЕН ЗА НОСЕЊЕ : фина изработка, мала и извонредна, лесна за употреба. Неговиот волумен е прилагоден за да биде прифатлив за повеќето луѓе. Музика што не ве прави раздразливи откако ќе се разбудите. Сензорот е супер чувствителен и брзо ќе алармира се постигнува првата капка урина. 2 РЕЖИМИ ЗА ПОТСЕТУВАЊЕ : потсетник За Звучни вибрации и потсетник за вибрации, режим за прилагодување, интелигентно работење без да се грижите за вознемирување, за да задоволите различни потреби. Контактот со урина ќе предизвика аларм, што ќе им овозможи на децата постепено да го подобруваат мокрењето во кревет ноќе и да развијат добра независна навика за тоалет. Два вида режим на потсетување, потсетник за вибрации и звучен аларм, може да се прилагодат за да се задоволат различните потреби. Лесно за подобрување на ноќната енуреза, развијте добра навика самостојно да одите во тоалет. Чувајте го бебето подалеку од студ, одбијте црвен задник, лесен и удобен за употреба и контрола.

Основните својства

Item type:
bedwetting alarm
Material:
ABS
Battery built into the receiver:
350 mAh lithium battery
Built-in transmitter battery:
80mAh lithium battery
How to use:
turn the switch to the right receiver to turn on, to the left receiver to turn off, the transmitter is always on by default
The alarm consists of three parts:
Transmitter (urine detection):
urine detection wirelessly sends an alarm message to the receiver
Receiver:
The receiver is used to receive alarm information from the transmitter and warn the user through vibration or sound. It has the function of detecting temperature and humidity and is used for detecting the temperature and humidity of the current environment.
Charging box (storage box):
It is used to charge the transmitter and receiver. It is convenient for users to store and carry it when not loaded by covering the cover.
Package List:
1 x bedwetting alarm :
1 x receiver :
1 x manual :
1 x USB cable :
1 x charging box :
1 x charging protection cover :

Додатоци на производот