Јојофуни 1 Поставете Решетка За Одвод на Кујнски Садови, Џамбо Решетка За Сушење Садови, Решетка За Сушење Мијалник, Решетка За Сушење Садови Отпорни На ' Рѓосување ?

Јојофуни 1 Поставете Решетка За Одвод на Кујнски Садови, Џамбо Решетка За Сушење Садови, Решетка За Сушење Мијалник, Решетка

Това е достапна
DEN 252.80
Количина на стоки:

КУЈНА ЈАДЕЊЕ ОДВОД РЕШЕТКАТА-Модерен дизајн и модерни завршува стилски чувство на вашата кујна ЏАМБО ЧИНИЈА ЗА СУШЕЊЕ РЕШЕТКА-Хуманизиран дизајн, избегнува гребнатини, заштитувајќи ја вашата безбедност. Тоа е многу практично и корисно. РЕШЕТКА за СУШЕЊЕ МИЈАЛНИК-Одличната изработка и фините детали ја обезбедуваат неговата популарност и издржливост. СНАБДУВАЊЕ СО КУЈНА-Оставете повеќе простор на преполната плоча за да ја одржите кујната организирана и уредна. РЕШЕТКА за ОДВОД - корпата за складирање може да држи садови за лесен пристап и секогаш да ги одржува суви и уредни. КУЈНА ЈАДЕЊЕ ОДВОД РЕШЕТКАТА-Модерен дизајн и модерни завршува стилски чувство на вашата кујна. ЏАМБО ЧИНИЈА ЗА СУШЕЊЕ РЕШЕТКА-Хуманизиран дизајн, избегнува гребнатини, заштитувајќи ја вашата безбедност. Тоа е многу практично и корисно. РЕШЕТКА за СУШЕЊЕ МИЈАЛНИК-Одличната изработка и фините детали ја обезбедуваат неговата популарност и издржливост. СНАБДУВАЊЕ СО КУЈНА-Оставете повеќе простор на преполната плоча за да ја одржите кујната организирана и уредна. РЕШЕТКА за ОДВОД - корпата за складирање може да држи садови за лесен пристап и секогаш да ги одржува суви и уредни. Карактеристики материјал : СТОМАЧНИ МУСКУЛИ.

Основните својства

Додатоци на производот