Блу МОНАКО Прекрасен Организатор На Златна Маса-Изработен Од Метал Со Златна Завршница - Додатоци За Златна Маса-Складирање За Хартија И Канцелариски Материјали-О?

Блу МОНАКО Прекрасен Организатор На Златна Маса-Изработен Од Метал Со Златна Завршница - Додатоци За Златна Маса-Складирање

Това е достапна
DEN 2.33
Количина на стоки:

КАНЦЕЛАРИЈА или ДОМАШНА УПОТРЕБА : овој организатор на златна канцеларија е разноврсен и може да се користи насекаде каде што треба да бидете организирани! Нашето биро снабдува организатор златото е одличен начин за организирање на секој простор ФУНКЦИОНАЛНИ и СТИЛСКИ : додатоците За Златна маса се совршен додаток на секоја средина за да ги одржувате работите организирани и да изгледате одлично. Овој симпатичен организатор на биро ќе внесе некој стил во секоја канцеларија или дома!. Многу СКЛАДИРАЊЕ : овој организатор на златна канцеларија има осум прегради и една фиока за извлекување за сите ваши канцелариски материјали. Кога станува збор за злато биро додатоци за жени канцеларија, овој организатор ќе се опфатени. СТИЛСКИ и СИЛЕН : нашиот организатор за снабдување со златна маса е изработен од метал со прекрасна златна завршница. Тоа е одличен додаток на сите златни канцелариски материјали за употреба на биро дома или во канцелариско опкружување. ПРОСТОР ЗА СИТЕ КАНЦЕЛАРИСКИ МАТЕРИЈАЛИ : Барате канцелариски материјали за организатор на биро за жени? Не гледај понатаму! Овој организатор на злато има простор за сите материјали, од пенкала и моливи до ножици и лента.

Основните својства

Додатоци на производот