Вежба Викинг и алатка 81060#52 Тип 240-АЛН 135 степени на поделба на точката на бит

Вежба Викинг и алатка 8106052 Тип 240-АЛН 135 степени на поделба на точката на бит

Това е достапна
DEN 2.33
Количина на стоки:

Челик со голема брзина Tiain обложена со разделување на 135 степени тешка должност NAS 907b Точка за разделување од 135 степени за точна центрирање и брза пенетрација. Челик со голема брзина обезбедува добра отпорност на абење, може да се користи во апликации за општа намена за железни и нефлерозни материјали. Обратиран титаниум алуминиум нитрид (TIAIN) - за употреба во операции со висока температура и тешко за машински материјали. NAS 907 B тешки работници. Челик со голема брзина Tiain обложена со разделување на 135 степени тешка должност NAS 907b. Точка за разделување од 135 степени за точна центрирање и брза пенетрација. Челик со голема брзина обезбедува добра отпорност на абење, може да се користи во апликации за општа намена за железни и нефлерозни материјали. Обратиран титаниум алуминиум нитрид (TIAIN) - за употреба во операции со висока температура и тешко за машински материјали. NAS 907 B тешки работници.

Основните својства

Додатоци на производот