Далечински управувач на TikTok за паметен телефон со Android, е-книги Тарнер, Bluetooth фотоапарати за фото-фотоапарати за Samsung, Motorola, Google Pixel, OnePlus, HTC, TCL, LG. Вклучете прилагодлив?

Далечински управувач на TikTok за паметен телефон со Android, е-книги Тарнер, Bluetooth фотоапарати за фото-фотоапарати за Samsung,

Това е достапна
DEN 2.33
Количина на стоки:

Видео -страница Тарнер Тик Ток : Користете го овој далечински бленда Во Tik Tok можете да го управувате видеото за да се спуштите или нагоре, да играте и да паузирате, како, итн. Исто така, може да се користи за контрола на вашата е-книга за да се сврти страницата. Контролирајте ја камерата за мобилен телефон за да фотографирате. Белешка : Работете само со телефони со Android. i Phone и i OS не се поддржани. Дизајн за Android 4.2 OS и Up : Далечинскиот управувач главно работи со повеќето паметни телефони со Android, компатибилен со Sumsung, Samsung, Motorola Google Pixel, One Plus, HTC, TCL, LG. i Phone и i OS не се поддржани. Лесно работење со 30ft операција : Само со притискање на вклучување/исклучување на далечинскиот управувач, отворете ја функцијата на вашиот телефон Blue Too и пронајдете го „Dy Butter“ од списокот и изберете за да се поврзете. Потоа отворете ја апликацијата Tiktok или E-Book, уживајќи во операцијата. (Детална инструкција, видете го нашиот корисник Ману во пакет), оперативно растојание до 30 стапки (10м). И лесна и лесно носење. Контролорот Tik Tok е мал, мала тежина и доаѓа со прилагодлива лента за раце, чувајте го на ланецот на клучеви или во вашиот џеб, обезбедете подобро користење на искуство. Работа со повеќето Android телефон : Sumsung S Series, Sumsung Note Serise, Sumsung Z Fold и Galaxy Z Flip, Sum Sung A серија, Motorola, Google Pixel, One Plus, HTC, TCL, LG, Huawei, Xiaomi. Далечински управувач на Tik Tok за паметен телефон со Android, е-книги Тарнер, Bluetooth фотоапарати за фото-фотоапарати за Samsung, Motorola, Google Pixel, One Plus, HTC, TCL, LG.

Основните својства

Додатоци на производот