Spyminnpoo моторни метри, 530 31 задни задни челични заби, 58мм Внатрешен дијаметар Издржлив додаток за замена на велосипед со единечна брзина за мотори со голема брзина ел?

Spyminnpoo моторни метри, 530 31 задни задни челични заби, 58мм Внатрешен дијаметар Издржлив додаток за замена на велосипед со единечна

Това е достапна
DEN 0.67
Количина на стоки:

【Лесна инсталација】 Th31 заби заби е лесна за инсталирање и погодно за работа, дури и почетниците можат брзо да научат да го користат 【Цврст и издржлив】 изработен од висококвалитетен челичен материјал, што го прави силен и издржлив, има долг животен век. 【Стабилна изведба】 Лесна и стабилна, без да додадете никаков Дарден на вашите уреди, професионално производство, голема сигурност. 【Универзално користено】 погоден за електрични трицикли, вонредни мотоцикли и тркачки трки и има одлични перформанси. 【Задоволство Guranteed】 Ние ви обезбедуваме професионална услуга за клиенти. Ве молиме, испратете е -пошта за да го опишете вашиот проблем и ние ќе преземеме итни активности за да ви направиме задоволство. Карактеристики : 1. Направено од висококвалитетен челичен материјал, што го прави силен и издржлив, има долг животен век. Погодно за електрични трицикли, вонредни мотоцикли и тркачки трки и има одлични перформанси. Високо квалитетни материјали, професионално производство, стабилно работење, голема сигурност. Лесен за инсталирање и едноставен за одвојување, обезбедувајќи им на корисниците добро користејќи искуство. Лесен и стабилен, без да додадете никаков Дарден на вашите уреди, добар избор за вас.

Основните својства

Item Type:
Sprocket
Material:
Steel
Color:
As Picture Shown
Product Outter Diameter:
Approx. 165mm/6.5in
Product Inner Diameter:
Approx. 58mm/2.3in
Diagonal Distance:
Approx. 80mm/3.1in
Adjacent Distance:
Approx. 56mm/2.2in
Weight:
Approx. 981.0g/34.6oz
Suitable for electric tricycles, off‑road motorcycles and kart racing:
Package List:
1 x Sprocket :

Додатоци на производот