РАКАВИЦИ За Вежбање РИМНТ Со Поддршка За Завиткување На Зглобот, Ракавици За Кревање Тежина со Целосна Заштита на Дланките &засилувач; Дополнителен Стисок За Мажи ?

РАКАВИЦИ За Вежбање РИМНТ Со Поддршка За Завиткување На Зглобот, Ракавици За Кревање Тежина со Целосна Заштита на Дланките &засилувач;

Това е достапна
DEN 2.67
Количина на стоки:

СЕ ВКЛОПУВААТ ВО СЕКОГО и НАСЕКАДЕ : Во Потрага по Тренингот Ракавици кои можат да бидат погодни за Кревање Тежина, Вудс,Кросфит, Домашни Вежби или било Која Фитнес Дисциплина? Имаме најдобро решение за вас, Ракавици за Вежбање СО НУЛТА ОГАН/РИМНТ изградени Со Удобна 3-Димензионална Унисекс конструкција, за да бидете сигурни дека ракавиците одговараат и На Мажите и На Жените ИНТЕГРИРАНА ПОДДРШКА ЗА ОБВИВКИ ЗА ЗГЛОБ : Уникатно дизајнираната Индустриска Сила Од Новата Генерација Целосно Интегрирани обвивки за зглоб нудат Максимална Поддршка и Резултати. Помогнете ви да ја зајакнете моќноста на зглобот додека не се грижите за стресот. НАЈДОБАР избор за професионално кревање тегови и потешко кревање. ПОМАЛКУ РИПОВИ И ТАРИ, ПОВЕЌЕ ПИПЕРКИ И ПР. ЗАШТИТА ОД УЛТРА ОБЛОЖЕНА ДЛАНКА И ЛИЗГАЊЕ НА МРАВКИ : За Ултра Заштита при Кревање Тешки. Овие Ракавици За теретана Се Одликуваат СО ПЕНА СО Висока Густина НА дланката ќе го ублажат влијанието на спортскиот апарат. Исто Така, Имаат Гел Печатени Дланки За Да Се Спречи Лизгање и Повреди. НЕМА ПОВЕЌЕ ИСКИНАТИ РАЦЕ И НЕМА ПОВЕЌЕ КАЛУСИ. ДИШЕ, ИЗДРЖЛИВО И УДОБНО : Новите Ракавици За Кревање Тежина Доаѓаат со Меки, Издржливи спандекс, Мрежести И фротирни Ткаенини За Крајна Удобност и Екстремна Издржливост.

Основните својства

Додатоци на производот