Топери за кекси 4 парчиња Држач за Конус За Сладолед Држач За Метални Вафли Држач За Конуси Пролет Дизајн Решетка За Прикажување Храна За Забави Конуси За Сладолед ?

Топери за кекси 4 парчиња Држач за Конус За Сладолед Држач За Метални Вафли Држач За Конуси Пролет Дизајн Решетка За Прикажување Храна За Забави

Това е достапна
DEN 195.52
Количина на стоки:

Многу погоден за сервирање конуси за сладолед, конуси од хартија за храна, суши и друга храна и закуски Специјално дизајниран за конуси и рачно валани суши за решавање на проблемот со складирање на конуси. Погоден за Божиќни забави, излети, роденденски забави, свадбени забави, тушеви за бебиња и тушеви за невести. Материјали од нерѓосувачки челик и фина изработка, издржливи. и лесен за чување кога не е во употреба. Може да се користи во различни средини како што се кафулиња, ресторани, забави, продавници за колачи или кафетерии. Многу погоден за сервирање конуси за сладолед, конуси од хартија за храна, суши и друга храна и закуски. Специјално дизајниран за конуси и рачно валани суши за решавање на проблемот со складирање на конуси. Погоден за Божиќни забави, излети, роденденски забави, свадбени забави, тушеви за бебиња и тушеви за невести. Материјали од нерѓосувачки челик и фина изработка, издржливи. и лесен за чување кога не е во употреба. Може да се користи во различни средини како што се кафулиња, ресторани, забави, продавници за колачи или кафетерии. Опис овој држач за сладолед е изработен од врвен материјал од нерѓосувачки челик, безбеден и издржлив и користи, пере и еднократно. Тоа може да биде широко се користи за складирање, на многу храна и практични. Дизајнот на изгледот на производот е едноставен и дарежлив.

Основните својства

Додатоци на производот