Филтер Замена Додатоци Делови За Роборок С6 С5 Е2 Е35 С5 МАКС Е4 Ксиаоми Ми Мијија Роботски Вакуум, 1 Главна Четка, 2 Странична Четка, 2 Хепа Филтри, 2 Крпа За Џогер, 2 Заврт?

Филтер Замена Додатоци Делови За Роборок С6 С5 Е2 Е35 С5 МАКС Е4 Ксиаоми Ми Мијија Роботски Вакуум, 1 Главна Четка, 2 Странична

Това е достапна
DEN 239.84
Количина на стоки:

①Компатибилни Со Резервни делови S6 комплетите за додатоци се погодни За Роборок S6 S5 E2 E35 S5 MAX E4 Xiaomi Mi Mijia Роботска Правосмукалка Ве молиме бидете сигурни дека вашиот модел пред купување. [Пакет вредност] Пакетот содржи 1 Главна Четка, 2 Странична Четка, 2 Хепа Филтри, 2 Крпа За Џогер, 2 Завртки, 1 Алатка за Чистење заменски делови За роборок С6 С5 Е2 Е35 С5 МАКС Е4 Ксиаоми Ми Мијија Роботски Вакуум. [Висок Квалитет] овие премиум Додатоци S6 за роборок и xiaomi се изработени од висококвалитетен и издржлив материјал за да обезбедат високи перформанси на ефикасност и чистота и да го одржуваат вашиот вакуум да работи на високо ниво. ●Лесен За Употреба И Инсталирање, Нашите додатоци S6 се совршени за вашиот вакуум и лесно можете да ги инсталирате, без дополнителни алатки потребни. Заштеда на вашето време и пари!. ●100% ЗАДОВОЛСТВО И ГАРАНЦИЈА ЗА ВРАЌАЊЕ НА ПАРИТЕ que нашите заменски делови За roborock S6 S5 E2 E35 S5 MAX E4 вакуум, заштита на вашата правосмукалка и подобрување на квалитетот на домашниот воздух. Секоја причина за квалитет или компатибилност во рок од 30 дена, контактирајте не навремено и ќе се потрудиме да обезбедиме задоволно решение за вас. Комплетот за замена на додатоци на артраис за xiaomi roborock се изработени од висококвалитетен и издржлив материјал, кој може да се користи подолго време. Нашата главна четка и странична четка се изработени од материјал за учење за да помогнат подобро чистење. Единствената главна четка лесно може да се инсталира и исчисти со две прирабници што се одвојуваат.

Основните својства

Додатоци на производот