5 пакувања Организатор за пластични накит кутија 18 големи џинови, чиста организатор за складирање, со прилагодливи делители, контејнер за складирање на накит, кути?

5 пакувања Организатор за пластични накит кутија 18 големи џинови, чиста организатор за складирање, со прилагодливи делители, контејнер

Това е достапна
DEN 1.33
Количина на стоки:

【5 пакувања чиста кутија за накит】 5 пакет 18 решетки што може да се одвојат пластична кутија за складирање, големината на надворешната кутија е 10,6 "L x 6,8" W x 18 "H, големината на решетката е 1,2" L x 1. 【Прилагодливи разделувачи】 слотовите се лесни прилагодени на големината што ја сакате. Поделбите помеѓу одделот, можат да бидат преместени за да можете да ја прилагодите големината на одделот за да ги задоволите вашите потреби, да ви овозможат да го прилагодите просторот на вашите потреби. 【Супериорна и пријателска ПП пластика】 18 решетки од пластична кутија за поставување на пластична пластика, изработена од про transparentирна и еколошка ПП пластика, многу цврста и јасно што го олеснува разгледувањето кога се обидувате да ја пронајдете. 【Не се мешани】 Поделбите се доволно тесни дури и ако ја испуштите кутијата за складирање на делители, не грижете се, без лабава, без мешано. Капакот, исто така, не е лабав, тие добро се приближуваат, товата лесно ќе се отклучи кога треба да се отвори. 【Various Applications】The multi plastic jewelry box can hold different sized pieces, provides all the space needed to hold items and keep organized, such as organize your rings, earrings, beads, necklace, bangles, nails, pill, fishing tackle, battery, лента за миење, панделки, уметност за шиење (конец и бобини, игли), ореви и завртки и други мали предмети.

Основните својства

Додатоци на производот