Енкус Транспарентна фиока за складирање на чевли од типот на чевли пластична правоаголник задебелен воспоставен надзорна комбинација за чевли Организатор на каб?

Енкус Транспарентна фиока за складирање на чевли од типот на чевли пластична правоаголник задебелен воспоставен надзорна комбинација за

Това е достапна
DEN 3.33
Количина на стоки:

Големина : М, боја : 3 парчиња црна Потекло : CN (потекло). Број на модел : кутија за чевли wipfzyj6. Количина на решетки : 1. Материјал : стр. Транспарентен фиока од типот чевли кутија за складирање пластична правоаголник задебелена прашина од предводен комбинирана комбинација за чевли Организатор на кабинетматеријал : ppcolor : жолта, зелена, сина, виолетова, црна, бела, розова, макарон Грејз : 31*21,5*12,5 см за девојчиња, 33*24*14 см за Boys3pcs* Box за складирање на чевли 1.100% сосема нов, одличен квалитет, еколошки, здрав2. Дизајн Стилски изглед, Исклучителна изработка. Изработено пластичен материјал, безбеден и издржлив за употреба. Мулти-функција може да се користи за многу намени што се сместуваат. Лесно за инсталирање, расклопување и чистење6.А повеќенаменски хигиенски прием, вентилација и вентилација нема да го одгледуваат ODO7.Диртиот отпорен на материјал, лесен за чистење, лесен за расклопување и зачувување Space8.PP Полипропилен, еколошка смола, е одговорна за здравјето на вас и вашето семејство. Специфики на ИТИМ : Потекло : CN (потекло) Модел Број : Кутија за чевли wipfzyj6lattice Количина : 1material : ppfeature : Eco-Priendly Feature : Foldingfeature : Storedload : Storedload : 100 kgcapacity : 18l Style : Modern Technics : Glossy Shape : Правоаголник : Shoesspecification : 31*21.

Основните својства

31*21.5*12.5CM/33*24*14CM:
Product:
Clothing Organizer
Type:
Storage Boxes
Feature1:
Shoe box organizer
Feature2:
Plastic shoe box organizer
Feature3:
Shoe Storage Box
Feature4:
Drawer Shoe Boxes
Feature5:
Clamshell Shoes Box
Feature6:
Shoe Organizer
Feature7:
Shoe box transparent
Feature8:
Stackable storage box
Function:
Dust and moisture proof

Додатоци на производот