Ротари пневматски цилиндер, 0-190 степени прилагодлива алуминиумска легура со висока јачина на водоотпорен ротирачки цилиндер пневматски воздушни цилиндри за инду?

Ротари пневматски цилиндер, 0-190 степени прилагодлива алуминиумска легура со висока јачина на водоотпорен ротирачки цилиндер пневматски

Това е достапна
DEN 3.00
Количина на стоки:

[Голема излезна сила] Воздушниот цилиндер е дизајниран со ролери, со голема излезна сила, перформансите на запечатување ќе се подобрат автоматски со зголемувањето на притисокот [Прилагодлив агол] Ротациониот цилиндер користи единица за прилагодување на аголот и може да се прилагоди за 0 до 190 степени, замав е непречено и точен. [Широка примена] Цилиндерот е широко користен во опрема за автоматизација во лесната индустрија, хемиската индустрија, текстилот, електрониката, машините и другите индустрии. [Алуминиумска легура направена] Цилиндерот е изработен од алуминиумска легура, која е цврста, тешко да се кородира и 'рѓа, може да работи нормално во висока и ниска температурна околина и има можност да спречи вода. [Функција за дизајн] Вграден во магнетски прстен, може да се инсталира со магнетски прекинувач. Цилиндерот е со двојно дејство, наизменично снабдување со воздух од двете страни на клипот, една или две патни излезни сили. [Голема излезна сила] Воздушниот цилиндер е дизајниран со ролери, со голема излезна сила, перформансите на запечатување ќе се подобрат автоматски со зголемувањето на притисокот. [Прилагодлив агол] Ротациониот цилиндер користи единица за прилагодување на аголот и може да се прилагоди за 0 до 190 степени, замав е непречено и точен. [Широка примена] Цилиндерот е широко користен во опрема за автоматизација во лесната индустрија, хемиската индустрија, текстилот, електрониката, машините и другите индустрии. [Алуминиумска легура направена] Цилиндерот е изработен од алуминиумска легура, која е цврста, тешко да се кородира и 'рѓа, може да работи нормално во висока и ниска температурна околина и има можност да спречи вода. [Функција за дизајн] Вграден во магнетски прстен, може да се инсталира со магнетски прекинувач.

Основните својства

Item Type:
Rotary Pneumatic Air Cylinder
Material:
Aluminum Alloy
Model MSQB 10A MSQB 20A MSQB 30A :
Inlet Thread Hole M5x0.8 M5x0.8 G1/8 :
Allowable Motion Energy (J) 0.007 0.025 0.048 :
Stable Swing Time Adjustment Range in Action (S/90°) 0.2-1 0.2-1 0.2-1 :
Use Fluid Air :
Maximum Service Pressure 1MPa :
Minimum Service Pressure 0.1MPa :
Ambient Temperature and Operating Fluid Temperature 0-60℃ (Non Condensing) :
Angle Adjustment Range 0-190° :
Maximum Swing Angle 190° :
Cylinder Inner Diameter D15 D18 D21 :
Port Size End Face Piping M5x0.8 M5x0.8 G1/8 :
Side Piping M5x0.8:
How to Use:
Take out the product and use it after installation.:
Package List:
1 x Rotary Pneumatic Air Cylinder :

Додатоци на производот