Хомојојо 2 парчиња Свирче Од Нерѓосувачки Челик Приврзок Спортски Свирче Фудбалски Судија Свирче За Преживување На Отворено Свирче За Пешачење Свирче За Безбедно?

Хомојојо 2 парчиња Свирче Од Нерѓосувачки Челик Приврзок Спортски Свирче Фудбалски Судија Свирче За Преживување На Отворено

Това е достапна
DEN 2.67
Количина на стоки:

нерѓосувачки челик Свирче за преживување : ● Не е лесно да се деформира или скрши, погоден за терминска употреба, а исто така можете да ги споделите со другите. Свиреж на куче : ● Свиркајте Гласно● : Без разлика дали е судија, наставник во теретана или куче за обука, нашиот свиреж е многу разноврсен. Судиите Свиркаат : не е лесно да се деформираат или скршат, погодни за долгорочна употреба, а исто така можете да ги споделите со другите. Фудбалски Свирче : + ШИРОКА АПЛИКАЦИЈА : може да се сподели и со други. тренерите и судиите се враќаат на училиште, деца, наставници, полиција или итен свиреж за да привлечат внимание. Кошаркарски Свирче : Не е лесно да се скрши или скрши, многу добри свирки за носење во случај на вонредна состојба. нерѓосувачки челик. Свирче за преживување : ● Не е лесно да се деформира или скрши, погоден за терминска употреба, а исто така можете да ги споделите со другите. Свиреж на куче : ● Свиркајте Гласно● : Без разлика дали е судија, наставник во теретана или куче за обука, нашиот свиреж е многу разноврсен. Судиите Свиркаат : не е лесно да се деформираат или скршат, погодни за долгорочна употреба, а исто така можете да ги споделите со другите. Фудбалски Свирче : + ШИРОКА АПЛИКАЦИЈА : може да се сподели и со други. тренерите и судиите се враќаат на училиште, деца, наставници, полиција или итен свиреж за да привлечат внимание. Кошаркарски Свирче : Не е лесно да се скрши или скрши, многу добри свирки за носење во случај на вонредна состојба. Пакетот Вклучува 2 x Свирки Карактеристики-Боја : Како Што Е Прикажано на отворено трки свирче-движат судија свирче е цврст и издржлив, не е лесно да ' рѓа или кородира гласна свирче. - Без разлика дали се работи за судија, наставник во теретана или кучиња за обука, нашите свирки се исклучително разноврсни полициски свирежи.

Основните својства

Додатоци на производот