Држач за завеси за туш за туширање 2 парчиња плакарот за плакари за столб за поддршка на столб за шишиња за поддршка на шипката за држач за држач со отворен тип, држа?

Држач за завеси за туш за туширање 2 парчиња плакарот за плакари за столб за поддршка на столб за шишиња за поддршка на шипката

Това е достапна
DEN 1.00
Количина на стоки:

Носителот на шипката за туширање може да се инсталира брзо и лесно, фината изработка обезбедува нејзината популарност и практичност Совршени крајни потпори за дополнително складирање на складирање на плакари, гардероби, сушење на балконот, итн. Овие загради може да се користат како заграда за завеси, заграда за прачка за облека, држач за прачка за прирабница или држач за шипки за туширање. Нашите држачи за плакари се опремени со завртки, удобни и лесни за инсталирање за неколку минути. Доволно издржлив за да ги исполни вашите дневни барања. Широка апликација дома, продавници, ресторани, хотели и други места. Носителот на шипката за туширање може да се инсталира брзо и лесно, фината изработка обезбедува нејзината популарност и практичност. Совршени крајни потпори за дополнително складирање на складирање на плакари, гардероби, сушење на балконот, итн. Овие загради може да се користат како заграда за завеси, заграда за прачка за облека, држач за прачка за прирабница или држач за шипки за туширање. Нашите држачи за плакари се опремени со завртки, удобни и лесни за инсталирање за неколку минути. Доволно издржлив за да ги исполни вашите дневни барања. Широка апликација дома, продавници, ресторани, хотели и други места.

Основните својства

Додатоци на производот