Јардве 2 парчиња Куки За Крпи Тешки Метални Закачалки За Крпи Решетка За Ѕидови Завеси За Завеси Кука Куки За Глава На Коњ Уникатни Ѕидни Куки Закачалка За Ѕид Од Ле?

Јардве 2 парчиња Куки За Крпи Тешки Метални Закачалки За Крпи Решетка За Ѕидови Завеси За Завеси Кука Куки За Глава На Коњ Уникатни

Това е достапна
DEN 378.24
Количина на стоки:

ЛЕАНО ЖЕЛЕЗО ЅИД КУКА ?КУКА ЗА ЅИД ОД ГЛАВА НА ЖИВОТНИ ; Античка И Гроздобер Колекција На Животни Леано Железо Коњска Глава Потковица Куки За Палто Со Двоен Клуч Решетка За Облека За Закачалки За Ѕидни Закачалки, Тешки Рециклирани ЅИД КЛУЧ КУКИ можете да ја користите куката за палто со доверба бидејќи има одредена носивост и одлична стабилност. КУКИ за КАПА Мултифункционална и практична за употреба, ѕидната кука може лесно да ги држи секојдневните предмети, како што се крпа, палто, капа и така натаму. ЗАКАЧАЛКА ЗА ЅИД ОД ЖИВОТНИ ѕидната кука во форма на коњ е изработена од цврсти и издржливи железни материјали со одлична текстура и работен век. НАМЕТКА КУКИ ?КУКИ ЗА ЅИД ОД ЛЕАНО ЖЕЛЕЗО ; Овие Куки За Ѕидно Палто Се Направени од Рециклирано Железо и Се Третираат Со Специјален Слој, Давајќи Му На Предметот Гроздобер Или ' Рѓосан Изглед, Ќе биде Одличен Додаток на Вашиот Домашен Декор. ЛЕАНО ЖЕЛЕЗО ЅИД КУКА ?КУКА ЗА ЅИД ОД ГЛАВА НА ЖИВОТНИ ; Античка И Гроздобер Колекција На Животни Леано Железо Коњска Глава Потковица Куки За Палто Со Двоен Клуч Решетка За Облека За Закачалки За Ѕидни Закачалки, Тешки Рециклирани. ЅИД КЛУЧ КУКИ можете да ја користите куката за палто со доверба бидејќи има одредена носивост и одлична стабилност. КУКИ за КАПА Мултифункционална и практична за употреба, ѕидната кука може лесно да ги држи секојдневните предмети, како што се крпа, палто, капа и така натаму. ЗАКАЧАЛКА ЗА ЅИД ОД ЖИВОТНИ ѕидната кука во форма на коњ е изработена од цврсти и издржливи железни материјали со одлична текстура и работен век. НАМЕТКА КУКИ ?КУКИ ЗА ЅИД ОД ЛЕАНО ЖЕЛЕЗО ; Овие Куки За Ѕидно Палто Се Направени од Рециклирано Железо и Се Третираат Со Специјален Слој, Давајќи Му На Предметот Гроздобер Или ' Рѓосан Изглед, Ќе биде Одличен Додаток на Вашиот Домашен Декор. Список на пакети 2 парчиња x 1 € Карактеристики На Ѕидната Кука-Боја : Како што е прикажано куки од леано железо-Материјал : железни метални куки-Големина : 17,00 X11, 00 X3, 50cm/6, 68 X4, 32 X1 закачалка за ѕидно палто.

Основните својства

Додатоци на производот