Vbestlife Велосипед Седло Железнички Планината Алуминиумска Легура Велосипед Седиште Камера Планината Компатибилен Со Gopro Херој 6/5/4/3 Камера Велосипеди И Резервни Дел?

Vbestlife Велосипед Седло Железнички Планината Алуминиумска Легура Велосипед Седиште Камера Планината Компатибилен Со Gopro Херој 6/5/4/3 Камера

Това е достапна
DEN 168.16
Количина на стоки:

ФУНКЦИЈА : камерата може да се монтира на седиштето за монтирање зад седиштето за велосипед Прикачете ја камерата на задниот дел од велосипедот за да ја фотографирате сценографијата додека возите велосипед. КОМПАТИБИЛЕН со : Компатибилен Со Gopro Херој 6/5/4/3 камера. ЛЕСЕН ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ : Доаѓа Со фиксна дупка со навој на камерата за лесно монтирање на камерата. КОМПАКТЕН : Пренослив дизајн, задоволување на различни потреби за снимање на отворено или затворено. ПРИЛАГОДЛИВ ДИЗАЈН : Компатибилен со стандардни двонасочни велосипедски седла.Затегнатоста на двете завртки може да се прилагоди за да се прилагоди на шините на седиштата со различна дебелина. Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Тип На Ставка : Материјал За Клип За Перница За Седло За Велосипед : Боја На Легура На Алуминиум : Црна Компатибилна Со Gopro Hero 6/5/4/3 Количина На Камера : 1 ПАРЧИЊА Тежина : Прибл. 30гр Пакет Листа : 1 х Велосипед Седло Перница Клип Забелешка : ве Молиме имајте предвид дека новиот тип и стариот тип на овој производ ќе бидат испратени по случаен избор и проверете дали нема да ви пречи пред да нарачате.

Основните својства

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Bicycle Saddle Cushion Clip
Material:
Aluminium Alloy
Color:
Black
Compatible with Gopro Hero 6/5/4/3 Camera:
Quantity:
1PCS
Weight:
Approx. 30g
Package List:
1 x Bicycle Saddle Cushion Clip :
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.  :

Додатоци на производот