Таунли Девојка Моето Мало Пони Нетоксичен Лак За Лупење На База На Вода Поставен Со Светкави И Непроѕирни Бои За Девојчиња Деца Тинејџери На Возраст Од 3+ Години, Со?

Таунли Девојка Моето Мало Пони Нетоксичен Лак За Лупење На База На Вода Поставен Со Светкави И Непроѕирни Бои За Девојчиња

Това е достапна
DEN 159.84
Количина на стоки:

КОМПЛЕТОТ ВКЛУЧУВА : 18 Шишиња за лакови со Блескави и Нетранспарентни Бои Нијанси Вклучуваат : Розова, Жолта, Зелена, Портокалова, Небесно Сина, Темно Сина, Црвена и Многу Повеќе! Бидете Креативни Со Мешање и Совпаѓање. НАПРАВЕНО ЗА ДЕЦА НА ВОЗРАСТ ОД 3 И ПОВЕЌЕ години : Нашиот Комплет за лакови За Нокти Е Внимателно Дизајниран За Девојчиња на возраст од 3+години. Нашата Нетоксична, Неиритирачка Формула базирана на Вода Ги Прави Нашите Полирања Пријателски И Безбедни За Вашите Млади На Возраст Од Три години И Постари. ЛЕСЕН ЗА НАНЕСУВАЊЕ : полскиот Им Овозможува На Малите Девојчиња Безбедно Да Ја Истражуваат Модата и Убавината. Организирајте Забава за Спиење и Организирајте Спа-Ден За Играње Во Комплет Со Маникир и Педикир. Нашата Формула за лак За нокти Брзо Се Суши, Така Што Вашето Малечко Ќе Може Да Си Игра Без Да Чека. Совршен за Мали Раце и Нозе. НЕ Е ПОТРЕБЕН ОТСТРАНУВАЧ НА ЛАК : Едноставно Излупете Го Исушениот лак за Да Го Отстраните од Ноктите. Нема Потреба Да Го Изложувате Вашето Дете На Штетни Пареи и Хемикалии Кои се Наоѓаат Во Стандардните Средства за Отстранување лак. Овој Неверојатен Сет За Нокти Содржи Се што Ќе И Треба За Да Создаде Блескав Мани-Педи. Со Повеќе Нијанси и Бои на лак, Таа Ќе Создаде Ремек-Дело на Ноктите за Кратко време.

Основните својства

Додатоци на производот