Комплет За Филтер За Прочистувач НА Воздух henywell Hepa-Вклучува 2 Филтри За Замена НА HEPA R и 4 Пред-Филтри За Јаглерод Пред-Филтри – Воздушен Филтер За Алерген Во Воздухо?

Комплет За Филтер За Прочистувач НА Воздух henywell Hepa-Вклучува 2 Филтри За Замена НА HEPA R и 4 Пред-Филтри За Јаглерод Пред-Филтри

Това е достапна
DEN 951.84
Количина на стоки:

КОМПЛЕТ ЗА ЗАМЕНА НА ФИЛТЕРОТ ЗА ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ - овој комбиниран пакет филтри за прочистувач на воздух е едногодишно снабдување за серијата HPA200 и HPA5100 и вклучува 4 Претходно Исечени Јаглеродни Предфилтри и 2 филтри HONEYWELL R HEPA РАБОТИ СО ПРОЧИСТУВАЧИ НА ВОЗДУХ HONEYWELL ЗА ДОМА - Овој Комплет За Филтрирање Honeywell е дизајниран исклучиво за да одговара на heneywell hepa модели За Прочистување На Воздухот HPA094, HPA100, HPA101, HPA104, HPA105, HPA106, HPA3100 и HPA5100. Р ХЕПА ФИЛТРИ - овие хепа филтри помагаат да се фатат до 99,97% од следниве микроскопски нечистотии : полен, првут од домашни миленици, остатоци и чад. Заменете Ги Сертифицираните Хепа Филтри 1x годишно. ПРЕД-ФИЛТРИ - Овој Мед пред-филтер зафаќа поголеми молекули и активиран јаглерод ги намалува непријатните мириси и Вок. Заменете ги вистинските пред-филтри на секои 3 месеци. КОМПАТИБИЛЕН НЕ ЗНАЧИ СПОРЕДЛИВ – за најдобри перформанси, користете само вистински филтри за прочистување на воздухот Од Мед. Компатибилните замени на филтерот за прочистување на воздухот не се загарантирани да ги нудат истите перформанси или ефикасност. Овој Комплет За Филтрирање И Пред-Филтрирање На Henywell вклучува годишно снабдување Со Хепа Филтри Сертифицирани Од Hepa И Вистински Пред-Филтри за серијата HPA200 и HPA5100. Вклучува 4 Пред-Намалување На Јаглерод Пред-Филтри и 2 Honeywell R Хепа Филтри. Филтрите HONEYWELL R HEPA помагаат да се фатат до 99,97% од следниве микроскопски нечистотии : полен, првут од домашни миленици, остатоци и чад.* Ханивел Пред-Филтрите фаќаат поголеми нечистотии и активираниот јаглерод ги намалува непријатните мириси и Вок.* За да се обезбеди ефикасност и перформанси, важно е Да се заменат Сертифицираните Хепа Филтри 1x годишно и Вистинските Пред-Филтри на секои 3 месеци.

Основните својства

Додатоци на производот