Покрив за горилникот на шпоретот - Заштита за шпорет што може да се употреби - Не'рѓосувачки челик - Обвивки за горење на шпоретот во кујната - со лак за огледало - 4 па?

Покрив за горилникот на шпоретот - Заштита за шпорет што може да се употреби - Не'рѓосувачки челик - Обвивки за горење на шпоретот

Това е достапна
DEN 247.04
Количина на стоки:

Изработено од не'рѓосувачки челик со висока оценка со лак за огледало за да се спречи 'рѓа и корозија ЕТ од 4 содржи : 2 парчиња големи капаци на горилникот и 2 парчиња мали капаци на горилникот. Обновите на шпоретот во сребрена боја изгледаат одлично и одржувајте ја вашата кујна шпорет чист и елегантен. Лесно за чистење. Избришете ги маснотиите и мерката со влажна мијалник и исушете се со крпа. Се вклопува во над -стандардните горилници на електрични шпорети. Веднаш додадете повеќе употреблив контра простор. Опис : Овие корици помагаат да се разубави вашиот опсег и да се зголеми контра просторот кога не се во употреба. Овие капаци од сребрена боја ќе изгледаат одлично со кој било шум и се природен натпревар за секоја кујна шема. Овие наслови на шпоретот ќе ви дадат дополнителен контра простор и ќе ја одржат вашата кујна да изгледа чисто. Спецификација : Состојба : 100% Сосема нов материјал : Не'рѓосувачки челик Боја : Сребрена мала шпорет Врвен капак Дијаметар : Прибл.3inch Голем дијаметар на шпоретот на шпоретот : приближно. 17см / 6,7inch Тежина на пакетот : приближно. 436 G пакет вклучува : 2 x шпорет на горниот дел на прекривка : 21cm 2 x шпорет Топ покритие : 17 см Белешка : 1.

Основните својства

Condition:
100% Brand New
Material:
Stainless Steel
Color:
Silver
Small Stove Top Cover Diameter:
Approx. 21cm / 8.3inch
Big Stove Top Cover Diameter:
Approx. 17cm / 6.7inch
Package Weight:
Approx. 436g
Package includes:
2 x Stove Top CoverDiameter:
21cm
2 x Stove Top CoverDiameter:
17cm
Note:
1. Due to the different display and different light, the picture may not reflect the actual color of the item. Thanks for your understanding.:
2. Please allow little differs due to manual measurement.:

Додатоци на производот