Комплет за нокти, комплет за маникир, клипер за нокти/комплет за педикир педикир и алатки за нокти постави алатки за убавина, златни клипери за нокти, сет за нега со ?

Комплет за нокти, комплет за маникир, клипер за нокти/комплет за педикир педикир и алатки за нокти постави алатки за убавина, златни

Това е достапна
DEN 1.00
Количина на стоки:

Професионалниот прилагоден комплет за убавина, дизајнот на покривање на ноктите е исклучителен, компактен, лесен за носење, удобен за употреба, трајни и совршени перформанси Се совршени за прецизно кастрење и клипинг на разни типови на нокти - тие се удобни и маневрирани што ја прават грижата за ноктите и негуваните пријатни. Овие вклучуваат клипери за нокти кои можат да ги задоволат вашите дневни потреби и да имаат повеќе функции, вклучително и нега на раце, нега на нозе и нега на лицето и мултифункционални алатки за ножици. Производот е изработен од висококвалитетни материјали, остри, силни и издржливи. По повеќекратно полирање, тие имаат мазен и убав изглед и можат лесно и непречено да ги исечат дебелите нокти. Ако имате какви било прашања, не двоумете се да не контактирате. Ви благодариме што дојдовте, ви посакувам среќен живот!. Професионалниот прилагоден комплет за убавина, дизајнот на покривање на ноктите е исклучителен, компактен, лесен за носење, удобен за употреба, трајни и совршени перформанси. Се совршени за прецизно кастрење и клипинг на разни типови на нокти - тие се удобни и маневрирани што ја прават грижата за ноктите и негуваните пријатни. Овие вклучуваат клипери за нокти кои можат да ги задоволат вашите дневни потреби и да имаат повеќе функции, вклучително и нега на раце, нега на нозе и нега на лицето и мултифункционални алатки за ножици. Производот е изработен од висококвалитетни материјали, остри, силни и издржливи. По повеќекратно полирање, тие имаат мазен и убав изглед и можат лесно и непречено да ги исечат дебелите нокти. Ако имате какви било прашања, не двоумете се да не контактирате. Ви благодариме што дојдовте, ви посакувам среќен живот!. Комплетите за клипери за нокти најдобро да го користите вашиот сопствен комплет за нега на нокти како посебна алатка за прстите и прстите за да одржите практики за добра нега - чувајте добра навика за нега на нокти што ги става сите алатки во случај и во суво опкружување кога не е во употреба.

Основните својства

Додатоци на производот