Fafeicy 5V 2A 8.5W подлога за греење, 3 мат за греење на температурата за загревање, температура помала од или еднаква на 50 ℃

Fafeicy 5V 2A 8.5W подлога за греење, 3 мат за греење на температурата за загревање, температура помала од или еднаква на 50 ℃

Това е достапна
DEN 1566.40
Количина на стоки:

Подготвување : Подлогата за греење се перат и може да се измие во вода, запомнете да го отстраните кабелот за прекинувач при миење Опсег на примена : усвојува моќност од 8,5 W, подлогата за греење може да се користи како подлога за греење на миленичиња, подлога за греење на влекачи, загревање на софата за софа, итн. може да ве придружува цела зима. Преносно : Подлогата за греење има мала големина и лесна, исто така, можете лесно да ја земете со вас за топло чување. 3 Температура : Подлогата за греење има 3 температура на менувачот што можете да ги направите прилагодувањата според реалните потреби, температурата е помала или еднаква на 50. Подготвување : Подлогата за греење се перат и може да се измие во вода, запомнете да го отстраните кабелот за прекинувач при миење. Опсег на примена : усвојува моќност од 8,5 W, подлогата за греење може да се користи како подлога за греење на миленичиња, подлога за греење на влекачи, загревање на софата за софа, итн. може да ве придружува цела зима. Преносно : Подлогата за греење има мала големина и лесна, исто така, можете лесно да ја земете со вас за топло чување. 3 Температура : Подлогата за греење има 3 температура на менувачот што можете да ги направите прилагодувањата според реалните потреби, температурата е помала или еднаква на 50.

Основните својства

Item Type:
Heating Pad
Material:
PU
Voltage:
5V, 2A
Power:
8.5W
Temperature:
Less than or equal to 50 ℃
Scope of Application:
Pet heating pad, reptile heating pad, etc.
How to Use:
1. After power on, press the key to start the machine for the first time, output full voltage at high temperature (red light on), output 85% voltage at medium temperature (orange light on) for the second time, output 70% voltage at low temperature (blue light on) for the third time, and shut down the machine for the fourth time.:
2. In the power on state, the first time you press the key for 3 seconds to enter the 30min timer, and the current temperature indicator flashes.:
Package List:
1 x Heating Pad :
1 x Manual :
1 x Charging Cable :

Додатоци на производот