Менг - Farbstander ErganzungsModul - MEMTS -043A

Менг - Farbstander ErganzungsModul - MEMTS -043A

Това е достапна
DEN 2.67
Количина на стоки:

Алатка за градење модел со висок квалитет Дизајнирано исклучиво за моделирање. Ова не е играчка, препорачана за возраст од 14 и повеќе години. Произведено од Менг. Алатка за градење модел со висок квалитет. Дизајнирано исклучиво за моделирање. Ова не е играчка, препорачана за возраст од 14 и повеќе години. Произведено од Менг. Менг Акрилична боја за експанзија на раката-Модел Алатки за градење на модели # MTS-043athis Најновиот Meng MTS-043 Модуларен акрилен рак на бои/основен сет ќе ви помогне да се збогувате со непријатностите. Овој производ вклучува решетка за боја и база. Може да смести 15 шишиња акрилни бои од серија од 17 мл MC. Шишињата се чуваат косоно надолу со капачињата од шишето лице навнатре. Значи, цврстите материјали на бои ќе се движат надолу и можете да ги користите боите во секое време кога сакате. Решетката за боја може да се поврзе со базата на решетката за бои и модулот за експанзија на решетката за акрилна боја MTS-043 A преку неговата порта за дно за поврзување. Дупките за решетки за боја се обележани со различни бои, така што лесно можете да ги најдете потребните бои. Сега добијте го овој производ и поставете ги шишињата со боја во ред!.

Основните својства

Додатоци на производот